Keto Vege Čoko krem 250g organski Just Superior

770 RSD

Keto vege čoko krem prilagođen je ljudima koji su na keto ili ishrani sa niskim sadržajem ugljenih hidrata, i svim onima koji izbegavaju  šećer.

Keto Vege Čoko krem 250g

Keto vege čoko krem prilagođen je ljudima koji su na keto ili ishrani sa niskim sadržajem ugljenih hidrata, i svim onima koji izbegavaju  šećer.

Takođe je prilagođen dijabetičarima i ljudima koji su na keto dijeti kao i svima onima koji izbegavaju šećer. Ako ste u ketozi vodite računa da pola teglice sadrži 9.8g prirodnih šećera (to su šećeri koji se prirodno nalaze u maloj količini u lešniku i kakao prahu, kao i u svakoj drugoj namirnici na svetu).

Kararakteristike:

  • BEZ DODATOG ŠEĆERA
  • BEZ PALMINOG ULJA
  • BEZ ADITIVA

Izdvajanje ulja lešnika na površini je prirodna pojava. Proizvod samo treba promešati pre upotrebe. Ukoliko želite da vam krem bude manje tečan, ostavite ga u frižideru pola sata. Biće savršeno maziv!

Keto krem nema organski sertifikat, jer 0,05g stevije u prahu koje ide u njega nije organska stevija ali je najčistija stevija koja postoji na tržištu.

Stevija je 98% čistoće i u pitanju je Reba, najkvalitetniji i sto se slasti tiče najmoćniji sastojak stevije. Preostalih 2% čine RebB što je takođe prirodni sastojak stevije. Stevija koja ide u keto krem ne sadrži ništa osim potpuno prirodnih sastojaka.

Ostalih 99,98% sastojaka su sertifikovano organsko i njihove sertifikate možete videti na našem sajtu ili dobiti na upit. Takođe proizvod je proizveden po principima organske proizvodnje, kao svi drugi naši proizvodi.

Preporučena porcija je 35 g, ili 2 supene kašike.

Po porciji sadrži:

  • 1,2 g prirodnih šećera
  • 3,3 g ugljenih hidrata
  • 5,8 g vlakana
  • 4,8 g proteina
  • 21,5 g  masti

Sastav:

domaći lešnik 81%, peruanski kakao prah Criollo 8%, hladno ceđeno kokosovo ulje sa Šri Lanke 8%, ekvadorski kakao buter Arriba 3%, stevija u prahu 0,02% sertifikovano organski sastojci (99,98%).

Alergeni:

Sadrži jezgrasto voće (lešnik)

Nutritivna vrednost na 100g:

1 g prirodnih šećera

3 g ugljenih hidrata

5 g vlakana

4 g proteina

21 g  masti

Pakovanje 250g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top