Keto Vege Čoko krem 250g organski Just Superior

770 RSD

Keto Vege Čoko Krem : Ukusan i Zdrav Izbor za Keto Ishranu

Keto Vege Čoko Krem : Ukusan i Zdrav Izbor za Keto Ishranu

Keto Vege Čoko Krem je prilagođen onima koji se pridržavaju keto dijete ili ishrane sa niskim sadržajem ugljenih hidrata, kao i svima koji žele da izbegavaju šećer u svojoj ishrani. Posebno formulisan kako bi zadovoljio potrebe dijabetičara i onih koji prate keto ishranu, kao i svih koji žele da smanje unos šećera.

Karakteristike Proizvoda

  1. Nizak Sadržaj Prirodnih Šećera

Za one koji su u ketotskoj fazi, važno je napomenuti da pola teglice sadrži samo 9.8g prirodnih šećera, koji se nalaze u lešniku i kakao prahu, što je u skladu sa prirodnim sadržajem ovih namirnica. Ovo ga čini savršenim za keto ishranu i dijabetičare.

  1. Bez Dodatog Šećera i Palminog Ulja

Naš Keto Lešnik Krem je bez dodatog šećera, bez palminog ulja i bez aditiva, čime se osigurava da unosite samo najčistije i najzdravije sastojke. Prirodno odvajanje ulja lešnika na površini je uobičajeno, pa pre upotrebe samo promešajte proizvod. Ukoliko želite gušći krem, ostavite ga u frižideru oko pola sata i biće savršeno maziv!

  1. Prirodna i Kvalitetna Stevija

Sadrži 0,05g praha stevije. Stevija je 98% čistoće, Reba varijanta, što je najkvalitetniji oblik stevije po pitanju slasti. Ostalih 2% čini RebB, takođe prirodni sastojak stevije. Ova stevija ne sadrži ništa sem potpuno prirodnih sastojaka.

  1. Organska Proizvodnja

Proizvod je proizveden u skladu sa principima organske proizvodnje, osiguravajući visok kvalitet i čistoću svih sastojaka.

Preporučena Porcija

Preporučena porcija je 35g, ili 2 supene kašike, što vam omogućava da uživate u ukusu bez brige o unosu šećera i ugljenih hidrata.

Keto Vege Choco Cream je ukusan i zdrav izbor za sve koji prate keto ishranu ili žele smanjiti unos šećera. Sa svojim čistim sastojcima i niskim sadržajem prirodnih šećera, ovaj čoko krem je idealan za dijabetičare i sve koji se trude da jedu zdravo. Uživajte u ovom kremastom poslastici znajući da unosite samo najbolje za svoje telo.

Po porciji sadrži:

  • 1,2 g prirodnih šećera
  • 3,3 g ugljenih hidrata
  • 5,8 g vlakana
  • 4,8 g proteina
  • 21,5 g  masti

Sastav:

domaći lešnik 81%, peruanski kakao prah Criollo 8%, hladno ceđeno kokosovo ulje sa Šri Lanke 8%, ekvadorski kakao buter Arriba 3%, stevija u prahu 0,02% sertifikovano organski sastojci (99,98%).

Alergeni:

Sadrži jezgrasto voće (lešnik)

Nutritivna vrednost na 100g:

1 g prirodnih šećera

3 g ugljenih hidrata

5 g vlakana

4 g proteina

21 g  masti

Pakovanje 250g Just Superior

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top