Organski džem od šumske borovnice 200g Nisha

399 RSD

Šumska borovnica je voće bogato antioksidantima, usporava starenje celog tela.

Organski džem od šumske borovnice 200g

Organski džem od šumske borovnice je vrlo ukusan , zdrav i hranjiv namaz sa netaknutog prostora Vlasine.

Borovnica je jedan od najvećih prirodnih antioksidanata i u svom sastavu sadrži veliku količinu vitamina, minerala i oligoelemenata. Borovnicu svrstavaju u jednu od najlekovitijih voćnih vrsta.

Kao voće bogato antioksidantim borovnica usporava starenje celog tela. Razna medicinska istraživanja pokazala su da je borovnica izuzetan borac protiv slobodnih radikala u organizmu, pa joj se prepisuju i antitumorna dejstva.

Svakako da su količina i broj različitih vitamina i menerala kojima obiluje, borovnicu svrstale u jednu od najlekovitijih voćnih vrsta. Kada su u pitanju hranjiva svojstva i kalorije, borovnica ima vrlo nisku kalorijsku vrednost pa je stoga preporučljiva osobama koje su na dijeti, a posebno šećerašima, jer je naučno dokazano da borovnica snižava povišen šećer u krvi.

Sumska borovnica jača kosti, poboljšava vid, održava koncentraciju, jača mozak. Regeneriše kožu i snižava povišen šećer u krvi. Preporuka je dijabetičarima da redovno koriste čaj od lista borovnice. Možemo je bez preterivanja nazvati eliksirom zdravlja i mladosti.

Napomena:

Pogodan za vegetarijansku ishranu .

Proizvedeno od 60g voća na 100g proizvoda.

Bez dodatog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere.

Nakon otvaranja čuvati u frižideru i potrošiti u roku od 3 dana.

Sastav:

šumska borovnica (60%), koncentrisani sok jabuke, sredstvo za želiranje pektin.

Pakovanje 200g Nisha

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top