Palmino ulje 1l

440 RSD

Palmino ulje: Prirodni Saveznik za Ukusnu Ishranu

 

Palmino ulje: Prirodni Saveznik za Zdravlje i Ukusnu Ishranu

Palmino ulje, dugogodišnji favorit u mnogim kuhinjama širom sveta, nije samo ukusan dodatak vašim omiljenim jelima, već je i dragoceni saveznik za zdrav način ishrane.

Dobijeno iz pulpe ploda palme, bogato je vitaminima A i E, antioksidansima i esencijalnim nutrijentima koji čuvaju vaše zdravlje. Vitamin A je ključan za održavanje imunološkog sistema i razvoj kostiju, dok vitamin E, poznat i kao „vitamin mladosti“, štiti ćelije od oštećenja i usporava proces starenja.

Jedna od najvažnijih karakteristika palminog ulja je njegova sposobnost da održi stabilnost čak i na visokim temperaturama.

To ga čini idealnim za prženje i kuvanje na visokim temperaturama, poput pripreme hrskavih prženih krumpirića ili sočnih pohana mesa. Zahvaljujući svojoj termičkoj stabilnosti, ovo ulje neće promeniti ukus hrane, čak ni kada se koristi u višestrukim prženjima. Pored toga, takođe je poznato po svom neutralnom ukusu i mirisu, što ga čini svestranim sastojkom u mnogim receptima.

Ugostiteljska industrija sve više prelazi na korišćenje palminog ulja zbog njegove praktičnosti, dugotrajnosti i izvanrednih kulinarskih svojstava.

Pakovanje 1l

Zemlja porekla: Malezija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top