Protekal keto aktiv za mršavljenje 60 kapsula

2.890 RSD

Protekal Keto Aktiv kapsule predstavljaju revolucionarno rešenje za sve koji teže mršavljenju i održavanju zdrave telesne težine na prirodan način, bez upotrebe stimulansa ili veštačkih dodataka.

Protekal Keto Aktiv kapsule predstavljaju revolucionarno rešenje za sve koji teže mršavljenju i održavanju zdrave telesne težine na prirodan način, bez upotrebe stimulansa ili veštačkih dodataka.

Ovaj proizvod je rezultat dugotrajnih istraživanja i razvoja. Pruža izuzetno efikasnu formulu koja koristi najkvalitetnije prirodne sastojke kako bi podržala proces mršavljenja i održavanja zdravog metabolizma.

Ketoni maline, ključni sastojak ovih kapsula. Oni su poznati su po svojim antioksidativnim svojstvima i sposobnosti da ubrzaju proces razgradnje masti, što dovodi do smanjenja masnog tkiva.

Osim toga, studije su pokazale da ketoni maline mogu smanjiti osećaj gladi i povećati nivo energije kod korisnika.

Prirodni polifenolni ekstrakti iz grejpfruta, crvene i slatke narandže igraju ključnu ulogu u podršci lipolize, procesa razgradnje masti, inhibirajući enzim fosfodiesterazu 4 (PDE-4). Ovo doprinosi efikasnijem sagorevanju masti i održavanju vitke linije.

Suvi ekstrakt Pu-Erh crvenog čaja takođe ima važnu ulogu u ovom preparatu. Ovaj čaj je poznat po svojim brojnim zdravstvenim koristima, a istraživanja su pokazala da može pomoći u smanjenju nivoa šećera i masti u organizmu, što dodatno doprinosi procesu mršavljenja.

Guarana, prirodni izvor kofeina, pomaže u smanjenju apetita i stimuliše centralni nervni sistem, što rezultira smanjenjem psihičkog i fizičkog umora kod korisnika. Vitamin C takođe pomaže u boljoj apsorpciji gvožđa, što dodatno doprinosi opštem zdravlju organizma.

Pored toga, Keto Aktiv kapsule sadrže vitamin C i gvožđe. Oni su ključni za održavanje normalnog energetskog metabolizma i funkcije imunog sistema.

Uz ovaj proizvod možete biti sigurni da koristite proizvod koji podržava vaše zdravlje. Takođe pomaže vam da postignete svoje ciljeve vezane za telesnu težinu na prirodan i bezbedan način.

Sastav:

Suvi ekstrakt Pu-Erh crvenog čaja s polifenolima, kao i ekstrakt korena rastavića i lista breze. Dodatno, sadrži L-arginin, vitamin C, gvožđe i suvi ekstrakt crnog bibera. Kapsule su izrađene s hidroksimetilcelulozom i sadrže minimalnu količinu kofeina.

Upotreba:

Preporučuje se uzimanje dve kapsule dnevno, jednu uz doručak i jednu uz ručak.

Napomena:

Ovaj tekst pruža informativne podatke namenjene isključivo u svrhu edukacije i podsticanja zdravlja pa ne zamenjuje stručnu medicinsku dijagnozu ili terapiju od strane lekara. Trudimo se da vam pružimo informacije koje će doprineti vašem zdravlju, blagostanju i prosperitetu. Prikupljene su iz raznih stručnih izvora, uključujući iskustva lekara koji koriste biljne suplemente u terapiji.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top