Organsko Kokosovo brašno 300g Just Superior

420 RSD

Organsko Kokosovo Brašno – Zdravlje iz Prirode za Vašu Ishranu

 

Organsko Kokosovo Brašno – Zdravlje iz Prirode za Vašu Ishranu

Organsko kokosovo brašno je visokokvalitetan proizvod bogat hranljivim sastojcima i predivnog ukusa. Dobijeno je mlevenjem nakon hladnog ceđenja ulja iz organskokog kokosa sa plantaža na Šri Lanki. Ovaj proces garantuje da brašno zadrži sva svoja nutritivna svojstva jer nije podvrgnuto zagrevanju u nijednom trenutku.

Nutritivne Prednosti

Kokosovo brašno prirodno ne sadrži gluten, što ga čini idealnim za osobe sa intolerancijom na gluten ili one koji prate bezglutensku ishranu. Osim toga, kokosovo brašno nije alergen, a bogato je vlaknima i proteinima, čineći ga odličnom alternativom drugim vrstama brašna.

Visok Sadržaj Proteina i Nizak Udeo Ugljenih Hidrata

Ovo brašno sadrži oko 20% proteina, što ga čini pogodnim kao veganski izvor proteina. Takođe, ima vrlo nizak udeo ugljenih hidrata, što je idealno za one koji prate dijetu sa smanjenim unosom ugljenih hidrata. Kokosovo brašno je odličan dodatak smutijima, kašama i drugim jelima, povećavajući njihovu nutritivnu vrednost zahvaljujući sadržaju minerala, zdravih masti, proteina i vlakana.

Potpuno Prirodno i Bez Aditiva

Kokosovo brašno je 100% prirodno, bez ikakvih aditiva, što ga čini sigurnim i zdravim izborom za svakodnevnu upotrebu. Pogodno je za vegane i ne sadrži nikakve alergene, čime se osigurava njegova univerzalna primenljivost u različitim ishranama.

Kako ga Koristiti?

Kokosovo brašno je izuzetno svestrano i može se koristiti na mnogo načina:

  • Zdrave Poslastice i Palačinke: Dodajte ga u recepte za zdrave poslastice, palačinke ili hlebove kako biste povećali nutritivnu vrednost.
  • Sosevi i Gustiši: Koristite ga kao zgusnivač za soseve i gustiše.
  • Dodatak Smutijima i Kašama: Dodajte kašiku ili dve u smuti, kašu, mleko ili jogurt za dodatnu dozu proteina i vlakana.
  • Kombinacija sa Drugim Brašnima: Može se koristiti kao jedino brašno ili kao dodatak drugom brašnu (do 20%).

Kokosovo brašno je izvanredan izbor za sve koji žele da unaprede svoju ishranu zdravim i nutritivno bogatim namirnicama. Sa svojim visokim sadržajem proteina, vlakana i esencijalnih nutrijenata, kokosovo brašno doprinosi zdravlju i vitalnosti, a njegova svestranost omogućava upotrebu u različitim receptima i obrocima. Uključite ga u vašu svakodnevnu ishranu i uživajte u njegovim mnogobrojnim prednostima!

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 365 kcal

Masti – 14,9%

Proteini – 21,2%

Ugljeni hidrati – 19,6%

Od toga šećeri – 19,3%,

Vlakana – 33,4%

So 0,2 g.

Pakovanje: 300g

Uvoznik: Just Superior

Poreklo: Šri Lanka

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top