Organsko Kokosovo brašno 300g Just Superior

420 RSD

Prirodno ne sadrži gluten, nije alergen a bogat je vlaknima i proteinima.

Nema na zalihama

Organsko Kokosovo brašno 300g

Organsko kokosovo brašno je nutritivno bogato brašno predivnog ukusa, dobijeno mlevenjem nakon hladnog ceđenja ulja kokosa prve klase, sa Šri Lanke.

Kokos prirodno ne sadrži gluten, nije alergen a bogat je vlaknima i proteinima. To ga čini potpuno idealnom alternativom drugim brašnima.

Takođe se koristi kao veganski protein. Isti proizvod kao i kokosov protein (odmašćeno i samleveno ‘meso’ kokosa). Sadrži oko 20% proteina, i jako malo ugljenih hidrata. Dolazi direktno sa plantaža Šri Lanke.

Ni u jednom trenutku nije zagrevano tako da je zadržalo sva svoja nutritivna svojstva. Kao takvo može biti zdrav i egzotičan sastojak vaših poslastica i jela, ali možete ga koristiti i kao dodatak smutijima i kašama kako bi im povećali nutritivnu vrednost (zbog sadržaja minerala, zdravih masti, proteina i vlakana).

  • 100% PRIRODNO
  • BEZ IJEDNOG ADITIVA
  • BEZ ALERGENA
  • POGODNO ZA VEGANE
  • IZVOR PROTEINA
  • BOGATO VLAKNIMA

Uputstvo za upotrebu:

Idealno za pripremu zdravih poslastica, palačinki, hlebova, soseva. Može se koristiti kao jedino brašno ili kao dodatak drugom brašnu (do 20%). Može se i samo dodati kašika ili dve u smuti, kašu, mleko, jogurt.

Nutritivna vrednost na 100g:

Energetska vrednost 365 kcal

Masti – 14,9%

Proteini – 21,2%

Ugljeni hidrati – 19,6%

Od toga šećeri – 19,3%,

Vlakana – 33,4%

So 0,2 g.

Pakovanje: 300g

Uvoznik: Just Superior

Poreklo: Šri Lanka

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top