Tri Kurkumin kapsule 100kom Eterra

1.899 RSD

Tri Kurkumin Kapsule: Prirodna Podrška za Vaše Zdravlje

Tri Kurkumin Kapsule: Prirodna Podrška za Vaše Zdravlje

Tri Kurkumin kapsule sadrže visoko potentne prirodne ekstrakte korena kurkume, oleogumirezine tamjana, etarskog ulja kurkume i etarskog ulja crnog bibera. Njihova kombinacija pruža brojne zdravstvene koristi, zahvaljujući sinergijskom delovanju ključnih sastojaka.

Sastav

 • Ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa) sa 95% kurkuminoida
 • Ekstrakt oleogumirezine tamjana (Boswellia serrata) sa najmanje 65% bosvelinske kiseline
 • Etarsko ulje kurkume
 • Etarsko ulje crnog bibera
 • Želatinska kapsula

Zdravstvene Prednosti

 1. Protivupalno Djelovanje:
  • Kurkumin i bosvelinska kiselina sinergijski deluju kao snažni antiinflamatorni agensi, pomažući u smanjenju upalnih procesa u organizmu. Korisni su za stanja kao što su artritis, Crohn-ova bolest, ulcerozni kolitis i astma.
 2. Antioksidativna Svojstva:
  • Aktivni sastojci kurkumina deluju kao moćni antioksidanti, neutralizujući slobodne radikale i štiteći ćelije od oštećenja. To može pomoći u prevenciji i lečenju hroničnih bolesti, uključujući kancer.
 3. Podrška Digestivnom Sistem:
 4. Podrška Mentalnom Zdravlju:
  • Kurkumin pomaže u poboljšanju raspoloženja, povećavajući nivoe serotonina i dopamina. Ovo može pomoći kod depresije, problema sa koncentracijom i zaboravnosti.
 5. Podrška Zdravlju Srca:
  • Kombinacija kurkumina i bosvelične kiseline može pomoći u smanjenju nivoa holesterola, čuvajući zdravlje srca i krvnih sudova.
 6. Ublažavanje Bolova:
  • Efikasno smanjuje bolove u zglobovima i mišićima, posebno one uzrokovane artritisom ili reumatizmom, bez neželjenih efekata često povezanih sa tradicionalnim lekovima.

Način Upotrebe

Preporučena doza je jedna kapsula dnevno, najbolje uz obrok koji sadrži masnoće, kako bi se poboljšala apsorpcija kurkumina. Uvek se konsultujte sa zdravstvenim stručnjakom pre početka korišćenja novih suplemenata, posebno ako imate postojeće zdravstvene probleme ili uzimate druge lekove.

Upozorenje:

Proizvod nije namenjen deci ili mladima ispod 18 god starosti, trudnicama i dojiljama. Takođe, ni osobama na antikoagulantnoj terapiji, sa visokim pritiskom, opstrukcijom žučnih puteva i kamenjem u žuči.

Osobe sa Gastroezofagealnom refluksnom bolesti (GERB), ili sa istorijom peptičkog ulkusa ili gastritisom. Kao i osobe koje boluju od tumora ili uzimaju druge lekove treba da se pre primene ovog preparata konsultuju sa lekarom ili farmaceutom.

Napomena:

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente u svojoj praksi.

Pakovanje 100kom Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top