Ulje Avokada 100ml Eterra

995 RSD

Ulje avokada je jedno je od najboljih ulja za tretman bora i zrele kože.

Ulje avokada je bogato neosaponificiranim sastojcima, poput sterola, fitosterola, karotenoida i drugih vitamina, koji su izuzetno efikasni u hidrataciji i obnovi kože. Ovi sastojci igraju ključnu ulogu u očuvanju mladalačkog izgleda, regeneraciji i ojačavanju epidermisa.

Dobija se procesom ekstrahovanja pulpe avokada, koji je plod Persea americane koja potiče iz Meksika. Ovo ulje odlikuje žuta boja i odustvo mirisa.

Ovo ulje je posebno korisno u borbi protiv bora i znakova prevremenog starenja kože. Ono hidrira i osvežava kožu, uklanja nepravilnosti poput staračkih pega, vraća joj sjaj i elastičnost, te čuva njen prirodni tonus i teksturu. Preporučuje se za negu nežne kože oko očiju, dekoltea i u tretiranju strija.

Pored toga, ulje avokada je izvanredno za negu suve i oštećene kose. Ono umiruje iritiranu kožu glave, eliminiše perut, hrani vlasište i vraća kosi vitalnost, sjaj i mekoću.

Sadrži visok procenat oleinske kiseline, zdrave mononezasićene omega-9 masne kiseline, koja je ključna za zdravlje srca. Osim toga, obiluje zasićenim i polinezasićenim mastima, čime doprinosi opštem zdravlju organizma.

Takođe je poznato po svojim antiinflamatornim svojstvima, smanjujući rizik od hroničnih bolesti poput srčanih oboljenja i demencije.

Pored toga, može pomoći u smanjenju bolova i upala zglobova kod artritisa.

U kozmetičkoj industriji, ovo ulje se koristi za stabilizaciju emulzija, održavanje kože hidriranom i glatkom, te kao izvanredno bazno ulje za tretmane kože i kose.

Njegova antibakterijska svojstva čine ga idealnim za tretiranje kože izložene suncu, dok najnovija istraživanja ukazuju na njegovu sposobnost ubrzanja sinteze kolagena u vezivnom tkivu, što ga čini izuzetnim sredstvom za tretman bora i zrele kože.

Pakovanje 100ml Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top