Ulje od Nevena 50ml Sensilis

360 RSD

Neven pospešuje sposobnost obnavljanja kože i poboljšava njenu prokrvljenost.

Ulje od nevena dobija se ekstrakcijom cveta nevena (Calendula officinalis) u maslinovom ulju, predstavlja prirodno vegansko ulje namenjeno za kozmetičke svrhe. Ovo ulje je poznato po svojim blagotvornim svojstvima za kožu i često se koristi u raznim kozmetičkim proizvodima.

Neven je često korišćen sastojak u mnogim kozmetičkim proizvodima zbog svoje zaštitne funkcije koja sprečava prevremeno starenje kože.

Ovo ulje je dragocen dodatak u nezi suve kože lica, zrele kože, nežne dečije kože, kao i za ublažavanje iritacija, ujeda insekata, ekcema, opekotina od sunca i alergija.

Poznato po svojim antifungalnim, antiinflamatornim i antibakterijskim svojstvima, što ga čini izuzetno korisnim za zarastanje rana, osipa, ojeda od pelena kod beba i kao antiseptik. Često se koristi i kao dodatak raznim terapijama ili kao zamena za druge lekove.

Može koristiti i u nezi kože i kose.

Ono pospešuje obnavljanje kože, poboljšava prokrvljenost, hidrira kožu, omekšava je, uklanja mrtve ćelije i pruža zdrav i glatak izgled. Pogodno je za negu suve, ispucale i zategnute kože, posebno na šakama i stopalima, kao i za rešavanje kožnih problema poput crvenila i osetljivosti.

Upotreba:

Ulje od nevena se nanosi u tankom sloju i nežno se masira do potpunog upijanja, 1 do 2 puta dnevno.

Pre upotrebe, preporučuje se promućkati preparat. Mere opreza uključuju izbegavanje nanošenja ulja na sveže opekotine višeg stepena i otvorene rane. Ulje treba čuvati zatvoreno, na tamnom mestu, na sobnoj temperaturi i van domašaja dece.

Proizvođać : Sensilis

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top