Avena Sojin napitak u prahu 200 gr Hyperic

330 RSD

Sojino mleko takođe predstavlja odličan izvor proteina, posebno za one koji žele smanjiti unos mesa, jer ne sadrži masti i nudi gotovo sve aminokiseline važne za izgradnju mišića.

Avena Sojin napitak u prahu 200 g

Avena sojin napitak u prahu napravljen od kvalitetnog zrna soje, biljni napitak u prahu donosi brojne benefite kao deo raznolike ishrane.

Ovaj proizvod visoke nutritivne vrednosti, sadrži proteine, vitamine, minerale i sporosagorevajuće ugljene hidrate, bez holesterola, laktoze ili glutena. Upotrebljava se kao alternativa kravljem mleku, ali nije preporučljiv za decu mlađu od 3 godine.

Sojino mleko u prahu, poput onog u natural varijanti, pruža izuzetan ukus i aromu.

Upoređujući ga s kravljim mlekom, sojino mleko ima niz prednosti. Njegovi biljni proteini doprinose očuvanju kalcijuma, dok odsustvo laktoze čini ovaj napitak pogodnim za osobe intolerantne na laktozu.

Sa manje od 1% dece alergične na soju u poređenju s 2.5% na kravlje mleko, sojino mleko pruža mnoge prednosti, uključujući i smanjenje holesterola, bez prisustva hormona koje može sadržati kravlje mleko. Bogato izoflavonima, sojino mleko ima koristi za zdravlje srca i hormonsku ravnotežu kod žena.

Sojino mleko takođe predstavlja odličan izvor proteina, posebno za one koji žele smanjiti unos mesa, jer ne sadrži masti i nudi gotovo sve aminokiseline važne za izgradnju mišića.

Pored proteina, sojino mleko obiluje vitaminima B i E, kalcijumom, fosforom, magnezijumom i gvožđem, pružajući celovit doprinos zdravoj ishrani.

Pakovano u praktične doze sa sigurnim zatvaranjem, sojino mleko u prahu je idealno za putovanja i dane posta. Koristi se u različitim receptima, poput kafe, palačinki ili kaša, pružajući ukusan i hranljiv dodatak svakodnevnoj ishrani.

Upotreba:

Dve supene kašike praha preliti sa 2dl ključale vode i promešati. Ostaviti da odstoji 5 minuta. Sojino mleko se koristi u svim kombinacijama kao i kravlje mleko. Prijatnog je ukusa . Mogu ga koristiti vegani i osobe koje su na postu.

Sastav:

koncetrat biljne masti, maltodekstrin, dekstroza, kukuruzni skrob, glukozni sirup, skrob, sojini komadići, monodigliceridi masnih kiselina, aroma.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top