Pirinčani napitak u prahu 300g Zajic

495 RSD

Zajic Pirinčani Napitak u Prahu: Zdrava Zamena za Mleko

 

 

Nema na zalihama

Zajic Pirinčani Napitak u Prahu: Zdrava Zamena za Mleko

Pirinčani napitak (mleko) u prahu je proizvod koji se dobija termičkom obradom pirinča. Ovaj napitak je idealan izbor za sve koji žele zdravu alternativu mleku, jer ne sadrži holesterol, gluten ili laktozu. Bogat je proteinima, vitaminima, mineralima i ugljenim hidratima koji se sporo vare, čineći ga izuzetno korisnim za ishranu.

Prednosti:

  • Alternativa Kravljem Mleku: Pirinčano mleko u prahu je odlična zamena za kravlje mleko, posebno za one koji su intolerantni na laktozu ili izbegavaju proizvode životinjskog porekla.
  • Zdravstvene Prednosti: Ovaj napitak ima visoku hranljivu vrednost i pruža brojne koristi za zdravlje. Bogat je vitaminima B1, B2, tiaminom, riboflavinom, niacinom, fosforom, kalcijumom i magnezijumom.
  • Podrška Dijetama: Pirinčano mleko je dijetalna, hranljiva i lako svarljiva namirnica, idealna za osobe koje se pridržavaju niskokaloričnih dijeta ili imaju posebne prehrambene potrebe poput celijakije ili intolerancije na laktozu.
  • Podstiče Fizičku Aktivnost: Zbog visokog sadržaja korisnih sastojaka, pirinač je preporučljiv kao prehrambeni dodatak za osobe sa povećanom fizičkom aktivnošću, kao što su sportisti.
  • Prirodni Ukus i Višenamenska Upotreba: Pirinčano mleko je prijatnog ukusa i može se koristiti na različite načine – kao dodatak muslijima, kornfleksu, pri pripremi pudinga, umaka, testa ili kao deo doručka, užine ili lagane večere.

Priprema:

Priprema pirinčanog mleka je brza i jednostavna. Samo pomešajte odgovarajuću količinu praha sa vrućom vodom, a zatim blenderom pripremite hladan napitak. Od jednog pakovanja od 300g može se pripremiti čak 3 litre napitka.

Uživajte u Zdravom Pirinčanom Napitku:

Dodajte ga u svoje omiljene napitke ili koristite kao zamenu za mleko u receptima. Pirinčano mleko u prahu će obogatiti vašu ishranu i doprineti vašem opštem blagostanju.

Sastav:

Kukuruzni sirup u prahu, delimično hidrogenizovano sojino ulje, pirinčano brašno 13%, zaslađivač maltitol, regulator kiselosti (kalijum-fosfat), emulgator E471, natrijum-kazeinat, sredstvo protiv stvrdnjavanja (silicijum dioksid), so, stabilizator karagenan, aroma, boja-karoten.

Alergen info:

Proizvod sadrži natrijum-kazeinat. Može da sadrži sojine proteine u tragovima.

Napitak je pogodan za osobe sa visokim nivoom holesterola i teškoćama u varenju.

Nutritivna prednost na 100g:

Energetska vrednost 480 kcal

Proteini 2g

Ugljeni hidrati 68g

Masti 22g

Od kojih zasićene 4g

Pakovanje 300g Zajic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top