Brahmi Amla ulje za kosu 100ml Lila ma

580 RSD

Istočnjački šarm i zapadnjački sjaj Brahmi ulje za kosu. Za gustu kosu i jake nerve.Veoma efikasno sredstvo za rast nove kose.

 

Brahmi Amla ulje za kosu 100ml

Istočnjački šarm i zapadnjački sjaj Brahmi Amla ulje za kosu. Za gustu kosu i jake nerve. Veoma efikasno sredstvo za rast nove kose.

Brahmi Amla ulje sadrži dve naročite ajurvedske biljke čiji su ekstrakti rastvoreni u susamovom ulju vrhunskog kvaliteta. Ove biljke ne samo da su dobre za rast kose već i za njenu ishranu i elastičnost. Vekovi iskustva su potvrdili da upotreba brahmija i amalakija može sprečiti opadanje kose, perut i infekcije bez ikakvih neželjenih efekata.

Potpuno prirodno, bez veštačkih boja ili hemikalija štetnih za rast kose. Štaviše, redovna masaža glave ovim uljem veoma dobro utiče na centralni nervni sistem.

Ajurvedska ulja za kosu obuhvataju grupu proizvoda koji se utrljavaju u kožu glave (skalp). U njihovoj osnovi su najčešće susamovo ili kokosovo ulje u koje se zatim naročitim postupkom dodaju ekstrakti odabranog bilja.

Sadrži dve naročite ajurvedske biljke čiji su ekstrakti rastvoreni u susamovom ulju vrhunskog kvaliteta. Ove biljke ne samo da su dobre za rast kose već i za njenu ishranu i elastičnost. Vekovi iskustva su potvrdili da upotreba brahmi i amalakija može sprečiti opadanje kose, perut i infekcije bez ikakvih neželjenih efekata.

Najvažnije dobrobiti korišćenja brahmi ulja:

Sastav:

Brahmi (Bacopa monieri) i amalaki (Emblica officinalis).

Veoma cenjena i poznata biljka u ajur-vedi. Ona je rasajana za ljude pita telesnog tipa (a kosa najčešće sedi i opada zbog pita poremećaja) i jedno je od osnovnih sredstava za borbu protiv stresa i nervnih neravnoteža.

Njeno prisustvo u ovom ulju naglašava delovanje na smirenje vata doše i neutrališe tendenciju ulja da povećava pita došu. Zato je masaža ovim uljem odlična za većinu ljudi koji pate od nesanice, nervoze i anksioznosti. Dobro je i kod vata i pita tipa glavobolje.

Amalaki je takođe poznata rasajana za pita došu. Ova biljka predstavlja najveći prirodni izvor vitamina C i ima ogromnu hranljivu vrednost.

Ekstrakt amalakija hrani i jača koren, daje kosi sjaj i elastičnost, sprečava opadanje i prerano sedenje.

Osim toga, amalaki je sjajno sredstvo za čišćenje kako kože, tako i kose pa se tradicionalno koristi protiv infekcija, peruti i drugih nečistoća.

Način upotrebe:

Bar dva puta nedeljno utrljavajte dovoljno Brahmi ulja u kožu glave. Masirajte oko 5 minuta. Možete da isperete posle pola sata, a ako vam ne smeta, ostavite tokom dana.

Najbolji efekat se postiže ako se ulje utrljava uveče pre spavanja i ostavi preko noći. Ujutro operite kosu ajurvedskim šamponom.

Pakovanje 100ml Lila Ma

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top