Crvena kana za kosu 100g Lila Ma

580 RSD

Crvena kana boja za kosu je inovativni proizvod naročito osmišljen tako da boji kosu u tamno crvenu  boju, na 100% prirodan način.

 

Crvena kana za kosu 100g

Crvena kana boja za kosu je inovativni proizvod naročito osmišljen tako da boji kosu u tamno crvenu  boju, na 100% prirodan način. Lišće kane hiljadama godina se koristi za bojenje kose u Aziji i Africi.

Ajurvedski tekstovi kanu preporučuju kao bezopasno, a delotvorno kozmetičko sredstvo za kondicioniranje, jačanje i obnavljanje kose.

Ova posebna formula sastoji se od izvanredne mešavine prirodnih boja, kao što su biljke kana, a takođe i biljaka korisnih za zdravlje i lepotu kose .

 Kana za bojenje kose:

  • sadrži 0% hemikalija
  • sastoji se isključivo od vekovima proverenih biljaka
  • podstiče bujnost i sjaj kose
  • odličan je kondicioner i regenerator
  • delotvorno pokriva sede
  • dobra je za zdravlje kose

Sastav:

100% mlevena kana (Lawsonia inermis).

Način upotrebe:

Potopite prah u dovoljno vruće vode (oko 50 C), da se napravi gusta pasta (gustine kiselog mleka) i ostavite da odstoji desetak minuta.

Podelite kosu na 4 dela i na svaki od njih ravnomerno nanesite pastu, idući od korena prema vrhu vlasi. Sakupite kosu u punđu i utrljajte u nju ostatak paste.

Umotajte kosu peškirom (najlon kesa ili kapa za plivanje su druga mogućnost) i ostavite da stoji oko dva sata. Nakon toga dobro isperite kosu (samo vodom, bez šampona). Sušite fenom desetak minuta, radi boljih rezultata

Napomena:

Kosa će punu boju dobiti u roku od 48 sati.

Pakovanje 100g Lila Ma

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top