Indigo kana za kosu 100g Lila Ma

470 RSD

Kana ne oštećuje već zadržava prirodni sjaj i gustinu.

Indigo kana za kosu 100g

Indigo kana za kosu je 100% prirodna boja za a njena upotreba raširena je i danas a kosa obojena indigom daje jasnu i trajnu plavu boju. Ono što je važno, kosa se ne oštećuje ovim postupkom, već zadržava prirodni sjaj i gustinu.

Indijska biljka Indigofera tinctoria bila je poznata još u antičko vreme i još tada se koristila za bojenje kose. Od latinskog „Indicum“ što u prevodu znači „indijski“, odnosno „iz Indije“. Ova reč se koristila za plavu boju za kosu koju su koristili.

Ono što je važno, kosa se ne oštećuje ovim postupkom, već zadržava prirodni sjaj i gustinu.U dodiru sa vazduhom i toplom vodom počinje oksidacija indiga. Dakle, kada pomešate naš prah sa vodom i spremite se za bojenje, indigo je aktiviran.

  • Sadrži 0% hemikalija
  • Sastoji se isključivo od vekovima proverenih biljaka
  • Podstiče bujnost i sjaj kose
  • Odličan je kondicioner i regenerator
  • Delotvorno pokriva sede
  • Dobra je za zdravlje kose

Način upotrebe:

Potopite prah u dovoljno vruće vode (oko 50 C), da se napravi gusta pasta (gustine kiselog mleka) i ostavite da odstoji desetak minuta.

Podelite kosu na 4 dela i na svaki od njih ravnomerno nanesite pastu, idući od korena prema vrhu vlasi. Sakupite kosu u punđu i utrljajte u nju ostatak paste.

Umotajte kosu peškirom (najlon kesa ili kapa za plivanje su druga mogućnost) i ostavite da stoji oko dva sata. Nakon toga dobro isperite kosu (samo vodom, bez šampona). Sušite fenom desetak minuta, radi boljih rezultata.

Sastav:

Indigo (Indigofera tinctoria).

Napomena:

Kosa će punu boju dobiti u roku od 48 sati.

Pakovanje 100g Lila Ma

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top