ČOKO BOOM ŽITARICE 100g SWISSLION

125 RSD

Čoko boom čokoladne draže bombone sa jezgrom ekspandirane žitarice. Začinite svoj dan ukusom eksplozije čokolade uz naše neodoljive žitarice!

ČOKO BOOM ŽITARICE 100g SWISSLION

Čoko boom čokoladne draže bombone sa jezgrom ekspandirane žitarice.

Začinite svoj dan ukusom eksplozije čokolade uz naše neodoljive žitarice!

Sjajan spoj hrskavog zrna, bogate čokoladne arome i nutritivnih vrednosti koje će vas pokrenuti i ispuniti energijom za ceo dan.

Naša linija čokoladnih žitarica osmišljena je kako bi vam pružila ne samo ukusno, već i hranljivo iskustvo koje će vas držati aktivnim i koncentrisanim tokom celog dana. Svaka zrnca obavijena su slojem čokolade, pružajući vam savršen balans između slatkog zadovoljstva i potrebne energije.

Uz naše žitarice, možete započeti dan pravilnim doručkom koji će vam dati potrebnu snagu za sve što vas čeka.

Sa visokim sadržajem vlakana i esencijalnih hranljivih materija, ove žitarice su idealan izbor za one koji žele da održe balansiranu ishranu bez žrtvovanja ukusa.

Kombinacija hrskavih zrnaca i bogatog ukusa čokolade čini ove žitarice neodoljivim izborom za svaku priliku. Bilo da ih jedete sa mlekom, jogurtom ili kao zdravu grickalicu između obroka, čoko boom žitarice će vam pružiti trenutak užitka i zadovoljstva.

Naše čoko boom kuglice su takođe odličan izbor za decu. A ona imaju izazov u uživanju koja često imaju izazov u uživanju u zdravim obrocima.

Njihova ukusna čokoladna aroma i hrskavost sigurno će privući i najizbirljivije male gurmane, pružajući im potrebnu energiju za igru i učenje tokom celog dana.

Ne samo što su ukusne, već su i izvor važnih hranljivih materija poput vitamina, minerala i antioksidanata koji su ključni za održavanje opšteg zdravlja i dobrobiti.

Započnite dan na pravi način i dopustite da vas naše žitarice podignu na viši nivo!

Sastav:

mlečna čokolada 80% (šećer, kakao maslac, kakao masa, punomasno mleko u prahu, surutka u prahu, emulgatori: sojin lecitin i E476, aroma, sredstvo za glaziranje: E904, skrob i biljno ulje (kokos). Ekstrudirane žitarice 20% (pirinčani griz, pšenični griz, šećer, kakao u prahu, glukozni sirup, ekstrakt slada (ječam), palmino ulje, kakao prah sa redukovanim sadržajem kakao maslaca, so, kalcijum-karbonat, aroma vanile). Mlečna čokolada sadrži min. 31% suve materije kakao delova, min. 14% suve materije mleka i min. 3.5% mlečne masti.

Alergen info:

Proizvod sadrži proizvode od mleka, pšenični ječam, gluten i sojin lecitin. Može da sadrži lešnik, badem i kikiriki.

Pakovanje 100g rf

Original pakovanje 1kg Swislion 

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top