Diet džem šumska kupina bez šećera 300g Artfood

440 RSD

Diet džem šumska kupina bez šećera: Ukusan i Zdrav Izbor za Dijabetičare i Ljude na Dijeti

 

Diet džem šumska kupina bez šećera: Ukusan i Zdrav Izbor za Dijabetičare i Ljude na Dijeti

Diet džem šumska kupina bez šećera proizveden je od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom, pružajući jedinstveni ukus sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem. Ovaj džem je savršen za dijabetičare i osobe na niskokaloričnim dijetama, jer je pasterizovan bez dodatka konzervansa, boja ili aroma.

Nutritivni Sastav Šumske Kupine

Ukusne bobice divlje kupine su bogat izvor vitamina C, bioflavonoida, gvožđa, kalcijuma, natrijuma, etarskih ulja, tanina, pektina, šećera i vitamina B grupe. Ova voćka je izuzetno hranljiva i pruža mnoge zdravstvene beneficije.

Zdravstvene Prednosti Šumske Kupine

Šumska kupina je moćan antioksidans koji pomaže u smanjenju stvaranja lošeg (LDL) holesterola, jača imunitet, krepči organizam, pomaže očuvanju kolagena i blago pročišćava creva.

Podrška Zdravlju Jetre i Žučne Kese

Sok presnih divljih kupina, bogat betainima, podstiče pravilan rad ćelija jetre i štiti je, dok istovremeno povoljno deluje na žučnu kesu i čisti žučne puteve. Ovaj džem je odavno cenjen kao lek u borbi protiv malokrvnosti, zahvaljujući visokom sadržaju gvožđa, vitamina C i B, folne kiseline i pektina.

Poboljšanje Cirkulacije i Jačanje Imuniteta

Konzumacija džema od šumske kupine poboljšava cirkulaciju, ubrzava rad creva, reguliše krvni pritisak, jača imunitet i otpornost organizma, pojačava apetit i pospešuje metabolizam. Ovo voće je posebno korisno za sve koji žele prirodan način za očuvanje zdravlja i vitalnosti.

Sastav:

plod šumske kupine 51%, fruktoza, voda, sredstvo za želiranje ( pektin ), limunska kiselina.

Nutritivna vrednost na 100g :

Energija 673 kJ/158 kCal

Proteini 1g

Masti 0g

Ugljeni hidrati 38g

Pakovanje 300g Artfood

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top