Hidrolat Lavande 100ml Marigold

399 RSD

Lavanda je poznata po svojim umirujućim i antiinflamatornim svojstvima. Hidrolat lavande može pomoći u smirivanju iritacija kože, smanjenju crvenila i ublažavanju svraba.

Hidrolat Lavande 100ml Marigold

Hidrolat lavande koristi se kao tonik za lice, za sve tipove kože posebno za osetljivu kožu. Zbog svojih antibakterijskih svojstava hidrolat je koristan kod mnogih kožnih problema (ujedi insekata, ekcem, opekotine od sunca, psorijaza, seboreja), a takođe sprečava pojavu akni i bubuljica.

Evo zašto je izuzetan:
  1. Kvalitetna sirovina: Hidrolat dobijen od pažljivo odabranih organskih cvetova lavande , što garantuje visok kvalitet i čistoću proizvoda.
  2. Višestruka primena: Može se koristiti kao tonik za lice, osveživač prostora, dodatak kupkama ili kao blagi mirisni sprej za posteljinu.
  3. Blagotvorno dejstvo na kožu: Lavanda je poznata po svojim umirujućim i antiinflamatornim svojstvima. Može pomoći u smirivanju iritacija kože, smanjenju crvenila i ublažavanju svraba.
  4. Relaksacija i smanjenje stresa: Miris lavande ima dokazano opuštajuće dejstvo na um. Prskanje lavande po jastuku ili prostoru može pomoći u relaksaciji, smanjenju stresa i poboljšanju kvaliteta sna.
  5. Možete uživati u mirisima i blagodetima lavande svakodnevno. Budite sigurni da ćete dobiti proizvod visokog kvaliteta koji će vas osvežiti i opustiti.
  6. Veoma je blag i ne sadrži alkohol, pa svakodnevna upotreba neće iritirati i isušivati kožu.

Način primene:

Uz pomoć prskalice naneti na parče tufera i očistiti lice. Zatim ga direktno naprskati na lice i dok je koža još uvek vlažna na lice naneti kremu ili ulje za negu.

Zemlja porekla: Srbija

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top