MCT ULJE C8-C10 U PRAHU 100G We Are One

995 RSD

MCT ULJE C8-C10 U PRAHU 100G We Are One

MCT ulje C8-C10 u prahu je masna kiselina dobijena 100% iz kokosa. Preporučuje se sportistima i fizički aktivnim osobama. U prahu je bezbojan i bez mirisa.

100% MCT ulje u prahu je jednostavno svarljiv oblik triglicerida sa srednje dugim lancem u prahu. Trigliceridi sa srednje dugim lancem (MCT) su masti koje se prirodno nalaze u kokosovom ulju ili u palminom ulju.

Za razliku od triglicerida sa dugim lancem, oni se jednostavno apsorbuju u gastrointestinalnom traktu, jetra ih brzo metaboliše a zahvaljujući tome su odličan i brz izvor energije. To se naročito ceni kod sportova izdržljivosti ali i kod napornih treninga.

MCT ulja su lako apsorbujući izvor energije koji će, za razliku od glukoze, trajati duže. Nakon apsorpcije direktno transportuje u jetru gde se pretvara u energiju, a ne pretvara se u masno tkivo. Ubrzava metabolizam i podržava sagorevanje masti, a istovremeno suzbija preteranu glad.

Važno je da MCT ulje stabilizuje nivo glukoze u krvi, čime se sprečava fluktuacija apetita. Pruža veoma efikasnu podršku ljudima koji su u procesu mršavljenja, kao i svima koji žele da maksimiziraju efekte svojih treninga.

Štiti od gubitka mišićne mase i povećava izdržljivost tela tokom vežbanja. Dodatne prednosti koje proizilaze iz upotrebe MCT ulja su poboljšanje pamćenja, bolje raspoloženje, pa čak i primetno poboljšanje izgleda kože i kose.

Dodaci ishrani sa MCT uljem su potpuno sigurna podrška telu u procesu mršavljenja. Posebno ga preporučujemo ljudima koji ne žele da dozvole da energija padne tokom dijete za mršavljenje.

Njegovo višestruko delovanje vam omogućava da ubrzate redukciju masti uz održavanje savršenog raspoloženja – jer borba za vitku figuru ne mora da bude teška!

MCT iol je prava energetska bomba – ne samo za mišiće, već i za mozak. Posebno je cenjen zbog svojih svojstava mršavljenja. Ovo je idealan predlog za ljude koji traže naprednu, sveobuhvatnu podršku svom telu.

NAČIN UPOTREBE:

Započnite sa pola do jedne kafene kašike (3-5g) dnevno i povećavajte do maksimalno 10g dnevno. Prah možete da dodate u smutije, šejkove, sokove ali i kao dodatak kafi.

SASTAV:

trigliceridi srednjeg lanca iz kokosa-

NUTRITIVNA VREDNOST NA 100g:

ENERGETSKA VREDNOST 735kcal

MASTI 70g

OD ČEGA ZASIĆENE 70g

UGLJENI HIDRATI 14g

OD ČEGA ŠEĆERI <1g

VLAKNA 0g

PROTEINI 13g

SO <0,1g

MEDIUM CHAIN TRIGLYCERIDE 69-75%

C8 38-45%

C10 26-33%

PROIZVEDENO PO PRINCIPIMA ORGANSKE PROIZVODNJE.

ZEMLJA POREKLA: NEMAČKA

Pakovanje 100g We are one

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top