We Are One Superhrana

We Are One superhrana ima neobično visok sadržaj antioksidanata, vitamina ili drugih hranljivih materija.“ Definicija Oksfordskog rečnika navodi da je superhrana „hranljiva hrana koja se smatra posebno korisnom za zdravlje čoveka“.

Pored toga postoje još neki kriterijumi koji čine brend We Are One  superhranom:

Ne samo da je superhrana odličan izvor hranljivih materija već je prepuna raznovrsnih moćnih jedinjenja, vitamina, minerala, proteina, enzima, antioksidanata i drugih nutritienata. Ovo uključuje i fitonutriente, što su hemijska jedinjenja koja poboljšavaju različite oblasti zdravlja.

Superhrana We Are One nudi značajne zdravstvene prednosti:

mogu da podižu nivo energije, održavaju zdrav hormonalni balans i imunitet, uništavaju gljivice, viruse i bakterije i vrše detosikaciju tela. U nekoj meri mogu da spreče hronična oboljenja.

Superhrana je termin koji se sve češće koristi kako bismo opisali hranu koja je izuzetno bogata hranjivim sastojcima i koja može pružiti brojne zdravstvene koristi.

Ova vrsta hrane obično sadrži visoke količine vitamina, minerala, antioksidanata koje su važne za održavanje dobrobiti tela i uma.

Morske alge, poput spiruline i hlorele, takođe su poznate po svojim izvanrednim hranjivim vrednostima. Bogate su proteinima, gvožđem, vitaminima B12 i antioksidansima pa mogu podržati imuni sistem, postaknuti detoksikaciju organizma i poboljšati opšte zdravlje.

Uz ove primere, postoje još mnoge namirnice koje se smatraju superhranom, poput avokada, kurkume, čija sjemenki, kinoe i mnogih drugih.

Unošenje  raznovrsne superhrane u ishhranu može doprineti očuvanju zdravlja i vitalnosti pa pružiti brojne koristi za celokupnu dobrobit tela i uma.

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top