Med sa saćem 500g Milošević

840 RSD

Med sa saćem: Prirodna Moć za Zdravlje i Dobrobit

 

Med sa saćem: Prirodna Moć za Zdravlje i Dobrobit

Med sa saćem je izuzetno koristan proizvod koji kombinuje lekovita svojstva meda sa moćnim karakteristikama pčelinjeg voska. Ova dragocena kombinacija ne samo da zadovoljava naše čulo ukusa već pruža i obilje zdravstvenih prednosti.

Sinergija Lekovitih Svojstava:

Med sa saćem predstavlja idealnu sinergiju lekovitih svojstava meda i pčelinjeg voska. Dok med donosi svoju karakterističnu slatkoću i bogatstvo antioksidanata, pčelinji vosak doprinosi svojim jedinstvenim sastojcima, uključujući masne kiseline i alkohole koji su korisni za regulaciju holesterola.

Bogatstvo Prirodnih Nutrijenata:

Osim što je izuzetno ukusan, med sa saćem je takođe bogat ugljenim hidratima, mineralima, vitaminima i proteinima. Saće, kao prirodan proizvod, sadrži polen, propolis i mleč, što pruža celovitu podršku vašem organizmu, jačajući imunitet i doprinoseći opštem zdravlju.

Prednosti Saća:

Saće je prirodan proizvod koji pčele stvaraju kako bi čuvale svoj med. Sadrži polen, propolis i mleč, koji su izuzetno korisni za ljudsko zdravlje. Saće je bogato antioksidantima koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala u telu, čime se smanjuje rizik od hroničnih bolesti. Vosak saća je bogat masnim kiselinama i alkoholima koji doprinose smanjenju holesterola u krvi, a žvakanje voska pomaže u čišćenju zubne gleđi od kamenca.

Zaštita Disajnih Organa:

Jedno od najistaknutijih svojstava meda sa saćem je njegova korist za disajne organe. Žvakanje voska iz saća može ublažiti upalu sinusa, očistiti pluća i pomoći u regeneraciji plućnog tkiva. Ova svojstva čine ga posebno korisnim za pušače i osobe sklone respiratornim problemima.

Preporučena Upotreba i Saveti:

Da biste maksimalno iskoristili benefite ovog meda preporučuje se žvakanje 20 g – 30 g dnevno. Žvaće se dok vosak ne dobije belu boju, a zatim se izbaci. Redovno konzumiranje ovog prirodnog proizvoda može doprineti vašem opštem blagostanju i vitalnosti.

Narodna Medicina i Tradicionalna Upotreba:

U narodnoj medicini je poznato da osobe koje često žvaću saće retko oboljevaju od nazeba, upale sinusa i prehlade. Žvakanje saća preporučuje se kod upale sinusa ili zapušenog nosa, tri puta dnevno što duže moguće. Vosak koji se proguta oblaže sluzokožu želuca i creva, pomažući kod problema sa probavom, gastritisom i čirom. Pčelinji vosak mehanički deluje na zubnu gleđ, čisteći naslage kamenca, te ga možemo prihvatiti kao prirodnu alternativu za žvaku.

Pakovanje  500g Milošević

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top