Perga 10g Milošević

795 RSD

Perga: Prirodna Čudesna Bomba Hranljivih Sastojaka

Perga: Prirodna Čudesna Bomba Hranljivih Sastojaka

Perga je proizvod od pčela, koji se dobija fermentacijom polena u košnici. Ovaj proces, koji traje najmanje 21 dan, obogaćuje pergu enzimima i čini je devet puta kvalitetnijom od polena.

Raznovrsnost Hranljivih Sastojaka: Ključ Za Zdravlje

Perga je izuzetno kvalitetna hrana, obogaćena slobodnim amino kiselinama, vitaminom K, folnom kiselinom i drugim esencijalnim hranljivim materijama. Ona predstavlja bogatstvo hranljivih sastojaka koje priroda pruža.

Lako Svarljiva i Brzo Dejstvo: Podrška Za Ozdravljenje

Perga je posebno pogodna za poboljšanje varenja i brže ozdravljenje. Zahvaljujući svom sastavu, lako se usvaja u crevima i poboljšava razmenu materija u organizmu. Sadrži i 9% više masnoće u odnosu na polen.

Višestruka Korist Za Zdravlje: Za Telo i Um

Upotreba perge može imati brojne koristi, uključujući jačanje imuniteta, poboljšanje apetita, podršku kod alergija, lečenje gripa, balansiranje endokrinog sistema, jačanje psihofizičkih sposobnosti i još mnogo toga.

Prirodna Zaštita i Oporavak: Od Alkoholizma Do Infarkta

Perga se takođe koristi za zaštitu od štetnog zračenja, oporavak od alkoholizma, lečenje prostate, kod hroničnog zatvora, oporavak od teških bolesti, kao i podrška u lečenju policističnih jajnika i problema sa sterilitetom.

Upotrebljava na dva načina.

Prvi način podrazumeva upotrebu u izvornom stanju u obliku granulica na taj način što se jedna granulica sto duže otapa u ustima.

Dnevna doza:

  • Za odraslog čoveka je dva grama perge.
  • Za decu od 2-4 godine 0,7 grama perge.
  • Za decu od 4-12 godina 1 gram perge.

Izuzetak su sportisti i osobe pod velikim fizičkim naporima koji mogu uzimati do 4 grama perge u toku dana.

Pakovanje 10g Milošević

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top