Nim Gard kapsule 60x GoodCare

1.599 RSD

Nim Gard podmlađuje kožu, jača imuni sistem, smanjuje salo i debljinu, čisti krv.

 

Nim Gard kapsule 60x

Nim Gard kapsule podmlađuju kožu, podižu imunitet, umanjuju osećaj gladi, pročišćavaju krv. Neem Guard je dodatak ishrani – dijetetski proizvod. Ajurvedski proizvod.

Nim Gard je jedna od najmoćnijih biljaka u ajur-vedi. Pre nekoliko vekova nim je u Evropi i na Bliskom istoku dobio ime „blagoslovljeno indijsko drvo“ zbog svoje sposobnosti da leči akne, čireve i prišteve.

Nim (Azadirachta indica) je jedan od najmoćnijih čistača krvi i detoksikanata u ajur-vedi. Na persijskom jeziku ovo drvo se zove „drvo slobode“ .

U ajurvedskim tekstovima se slavi kao SARVA ROGA NIVARINS – to jest lek protiv svih bolesti. Pre nekoliko vekova nim je u Evropi i na Bliskom istoku dobio ime „blagoslovljeno indijsko drvo“ zbog svoje sposobnosti da leči akne, čireve i prišteve.

Stotine naučnih publikacija širom sveta danas veličaju sposobnost ovog drveta da uništava bakterije, viruse i gljivice i da smiruje upale. Zahvaljujući protiv-upalnom delovanju uspešno se primenjuje kod bolova u zglobovima, mišićima i protiv groznice.

Zahvaljujući izuzetnim antibakterijskim i antialergenskim svojstvima Nim efikasno deluje protiv najvećeg broja epidermalnih poremećaja kao što su akne, psorijaza i ekcemi.

Gorki alkaloidi koje on sadrži smanjuju preterani šećer u krvi i stimulišu rad pankreasa. Drvo nima ima veliki potencijal koji obuhvata delovanje na širok spektar telesnih problema koji uključuju bolesti koje se prenose polnim putem, krvne probleme, hronične čireve, probavne i nervne smetnje, bolesti uzrokovane parazitima (malarija) i dijabetes.

Odlično deluje protiv gljivica, kvasnica, bakterija, virusa, crva i glista i smanjuje naslage sala.

Druga dva sastojka nima služe da pojačaju i prošire delovanje nima i uklone neželjeni efekat na vata došu. Sledeća tabela pruža jasan pogled na kompleksno delovanje i njegov sastav:

Podržava prirodnu odbrambenu sposobnost organizma, posebno u digistivnom traktu i na koži. Biljka nim je jedna od najmoćnijih biljaka ajurvedske medicine. U dijetama za mršavljenje primenjivati ovaj preparat jer daje osećaj sitosti. Biljka nim pročišćava krv te kožu čini zdravom i blistavom. Preporučuje se i u slučaju crevnih parazita.

Lekovito dejstvo:

  • Efikasno je kod kožnih infekcija, osipa i bubuljica
  • Jača imuni sistem
  • Uništava salo i žudnju za slatkišima i prejedanjem
  • Čisti krv i tako stvara prelepu i zdravu kožu
  • Ima antidijabetična svojstva
  • Snažno deluje protiv virusa, gljivica i bakterija
  • Uništava crevne parazite. Alergije / Koprivnjača
  • Kontaktni dermatitis

Sastav:

Neem (350mg)

(Azadirachta indica) – Koristi se u ajur-vedi protiv kožnih bolesti, bubuljica, dijabetesa, tumora, gojaznosti, artritisa, virusnih infekcija, žutice, za čišćenje krvi.

Giloj (75mg.)

(Tinospora cordifolia) – Ova biljka jača imunitet i smiruje virusne infekcije, alergije, kostobolju, žuticu i dijabetes.

Trifala (75mg.)

(phyllanthus emblica) – Kombinacija 3 mirobalana je odličan eliksir koji stvara telesnu ravnotežu. Čisti toksine i podmladjuje.

Način upotrebe:

Dve kapsule popiti uz malo vode, svakog jutra, na prazan stomak. Za maksimalne rezultate pijte trifalu pre spavanja. Svakodnevnom upotrebom nim garda vaše telo će postati zdravo i otporno na bolesti, a kvalitet vašeg života znatno bolji.

Možete ga poručiti online ili kupiti u prodavnici Cecin Biošpajz u Beogradu, na Banjici.

Nim Gard kapsule 60x GoodCare

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top