Sensilis Bademovo ulje 50ml

340 RSD

Sensilis Bademovo Ulje: Prirodna Negujuća Moć za Kožu i Kosu

 

Sensilis Bademovo Ulje: Prirodna Negujuća Moć za Kožu i Kosu

Sensilis bademovo ulje, proizvedeno od semenki badema (Amygdalus communis), predstavlja izuzetno koristan proizvod za negu različitih tipova kože, naročito suve i osetljive kože.

Bogatstvo Prirodnih Hranljivih Sastojaka

Bademovo ulje je bogato prirodnim vitaminom E, čineći ga odličnim dodatkom vašoj svakodnevnoj rutini nege kože i kose. Blagog mirisa koji podseća na orahe, ovo ulje se lako apsorbuje i pogodno je za sve tipove kože, posebno za suvu i iritiranu kožu.

Revitalizacija i Hidratacija Kože

Ovo ulje sadrži obilje hranljivih sastojaka poput vitamina E, A, B1, B2, B6, i Omega 3 masnih kiselina, hraneći kožu i čineći je hidriranom i revitalizovanom. Vitamin E, kao snažan antioksidant, štiti kožu od negativnih uticaja UV zraka i sprečava propadanje ćelija kože.

Podmlađivanje Kože i Jačanje Kose

Redovna upotreba bademovog ulja pomaže u očuvanju vlažnosti i elastičnosti kože, smiruje nadraženu kožu i hrani koren kose. Takođe sprečava pucanje vrhova i jača kosu. Osim toga, efikasno je za negu noktiju, sprečavajući listanje i jačajući nokte.

Upotreba

Nanesite ulje blagom masažom na lice i vrat uveče za hidriranu kožu. Za negu kose, nanesite ulje na mokru kosu, ravnomerno raspoređujući od korena do vrhova, ostavite 30 minuta, a zatim isperite blagim šamponom.

Pakovanje 50ml Sensilis

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top