Epsom soli gel 500ml Shirko

690 RSD

Epsom Soli Gel – Prirodna Alternativa za Detoksikaciju i Opuštanje

 

Epsom Soli Gel – Prirodna Alternativa za Detoksikaciju i Opuštanje

Epsom soli gel (gel za kupanje) se koristi kao konforni način za snažnu detoksikaciju organizma. Mnogi potencijalni korisnici jednostavno nemaju vremena da se banjaju u kadi ili imaju tuš kabinu i uskraćeni su za blagodeti epsom kupki, ali mogu da koriste Epsom soli gel.

Gel za kupanje spada u najkonfornije varijante apliciranja sulfatnih jona. Korisnici koji imaju sve manje vremena da posvete sebi sada su u prilici da odmah nakon tuširanja toplom vodom nanesu gel na ugrejano telo. Utrljavanje i umasiravanje kombinovano sa limfnom masažom može znatno da detoksikuje naš organizam za vrlo kratko vreme i čak prevaziđe efekte balneoloških kupki.

Glavno Dejstvo za Detoksikaciju i Opuštanje

Glavno dejstvo uključuje razbijanje masnih naslaga, smanjenje nivoa kortizola, hormona odgovornog za skladištenje masti i uticaj na srčani rad, kao i smanjenje otoka nogu, zglobova i proširenih vena na nogama.

Upotreba i Saveti za Najbolje Rezultate

Za optimalne rezultate, preporučuje se utrljavanje gela na vlažno, zagrejano telo i masaža od 5 do 15 minuta. Nakon čega telo isprati toplom vodom. Takođe može pomoći u detoksikaciji organizma od različitih štetnih materija. Uključujući teške metale, ugljenikova jedinjenja, pesticide, dezodoranse i druge kontaminante iz okoline.

Sastav:

epsom soli (100% prirodni mineral magnezijum sulfat), cink sulfat, natrijum benzoat, prirodni hidrofilni koloidi, eterična ulja mente i eukaliptusa, prečišćena voda.

Pakovanje 500ml Shirko

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top