Slane rozen kore 450g MB

265 RSD

Očas posla je gotova vaša omiljna slana torta.

Slane rozen kore posne 450g

Slane rozen kore su posne i već spremne za filovanje. Dovoljno je samo da izaberete recept za pripremu omiljenog klasika.

Opredelite se za fil, punog ukusa i bogate teksture. U trenutku spojite decenije iskustva i moderan način pripreme.

Mi ćemo vam olakšati ako nemate recept.😊

Fil:

Potrebno je:

  • 1 pakovanje kora
  • 500 g feta sira
  • 300 g krem sira
  • 200 g kajmaka
  • 100 ml majoneza
  • 100 g margarina
  • 200 g pečenice
  • 200 g pilećeg filea u omotu
  • 3 jajeta
  • 2 pune kašike ajvara
  • 4-5 kisela krastavčića
  • 100 g kačkavalja

Priprema

  1. Umutiti mikserom krem sir i kajmak, pa postepeno dodavati feta sir i majonez. Posebno penasto umutiti margarin pa mu dodavati po kašiku fila. Kad se sve lepo umuti, podeliti na 8 delova.
  2. Uzeti prvu koru, staviti je na poslužavnik, premazati je polovinom prvog dela fila, poređati pileći file tako da ima što manje šupljina pa premazati ostatkom prvog dela fila.
  3. Preko staviti drugu koru. U drugi deo fila izrendati jedno i po jaje i izmešati, pa naneti na koru.
  4. Preko staviti treću koru. U treći deo fila staviti kašiku ajvara, promešati pa naneti na koru.
  5. Staviti četvrtu koru, na nju naneti polovinu četvrtog dela fila, poređati pečenicu pa premazati ostatkom fila.
  6. Staviti petu koru. U peti deo fila staviti sitno izrendane i obavezno oceđene krastavčiće, promešati i naneti na koru.
  7. Staviti šestu koru pa naneti šesti fil sa ajvarom.
  8. Staviti sedmu koru pa naneti sedmi fil sa narendanim 1,5 jajetom.
  9. Staviti osmu koru i naneti osmi deo fila pa staviti u frižider da se stegne. Neposredno pre služenja narendati kačkavalj na sitno. Seći tortu na kockice.

Prijatno.😊

Sastav :

pšenično brašno, šećer, biljno ulje, kuhunjska so, sredstvo za dizanje testa (natrijum hidrogenkarbonat, amonijumhidrogenkarbonat) ,kukuruzni skrob, regulator kiselosti (dinatrijum difosfat).

Pakovanje 450g MB

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top