Srebrna Svilenica čaj 20 filter vrećica

330 RSD

Srebrna Svilenica Čaj: Prirodna Pomoć za Dijabetes Tipa 1 i 2

Kategorija: Oznake: , ,

Srebrna Svilenica Čaj: Prirodna Pomoć za Dijabetes Tipa 1 i 2

Lekovita Moć Srebrne Svilenice

Srebrna svilenica, kada se koristi kao čaj, pruža prirodnu podršku za osobe koje se bore s dijabetesom tipa 1 i 2, pomažući u regulaciji nivoa šećera u krvi i podsticanju zdravog funkcionisanja gušterače.

Zdravstvene Prednosti Srebrne Svilenice

Ovo biljno čudo ima niz lekovitih svojstava, uključujući sposobnost da poboljša cirkulaciju, deluje kao prirodni diuretik, smanji apsorpciju šećera u crevima, te podstakne metabolizam, čime doprinosi održavanju normalne težine.

Bogata Istorija i Ayurvedska Povezanost

Srebrna svilenica je poznata već vekovima i koristi se u tradicionalnoj medicini za različite svrhe, uključujući tretiranje malarije i zmijskih ugriza. Ayurvedske knjige opisuju je kao efikasan lek za urinarne probleme i glikozuriju, nazivajući je „uništavačem šećera“.

Revitalizacija Borbe Protiv Dijabetesa

Najnovija istraživanja pokazuju da ekstrakt srebrne svilenice može imati revolucionarni uticaj na dijabetes, smanjujući nivo glukoze u krvi i glikoziliranog hemoglobina, što može dovesti do smanjenja doza konvencionalnih lekova kod pacijenata s dijabetesom tipa 2. Ovaj prirodni tretman pruža nadu i novu perspektivu u borbi protiv ove sveprisutne bolesti.

Način upotrebe:

Stavite jednu kašičicu čaja od 2 dcl pa dodajte kipuću vodu i ostavite 5-10 minuta zatim procediti. Čaj se konzumira 15-20 min pre jela pa deluje 1–2 sata nakon što se popije.

Pakovanje 20 filter vrećica

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top