Tortilje bez glutena Schar 160g

499 RSD

Schar Tortilje su idealan izbor za sve koji žele da uživaju u ukusnom meksičkom obroku bez glutena, nudeći isti autentični ukus i teksturu kao i tradicionalne tortilje, ali prilagođene prehrambenim potrebama onih intolerantnih na gluten.

Tortilje Bez Glutena Schar 160g

Tortilje bez glutena predstavljaju savršen izbor za sve koji žele da uživaju u omiljenom meksičkom jelu bez brige o glutenu. Kreirane posebno za osobe intolerantne na gluten, ove tortilje omogućavaju im da uživaju u ukusnom obroku bez neprijatnih posledica.

Sastojci:

Pažljivo odabrani sastojci garantuju autentični ukus i teksturu kao i tradicionalne tortilje, ali bez prisustva glutena. Sastojci su pažljivo odabrani kako bi se osiguralo da proizvod odgovara prehrambenim potrebama onih koji izbegavaju gluten.

Praktičnost i Diversifikacija Ishrane:

S obzirom na sve veću svest o zdravlju i prehrambenim potrebama, potražnja za bezglutenskim proizvodima raste. Schar Tortilje nude odličnu opciju za diversifikaciju ishrane, pružajući zdravu alternativu tradicionalnim tortiljama.

Priprema:

Veoma su praktične za pripremu brzih i ukusnih obroka kod kuće. Mogu se kombinovati sa različitim vrstama mesa, povrća, sira i umaka, pružajući vam mogućnost da kreirate obrok po svom ukusu i preferencijama.

Sastav:

Voda, pirinčano brašno,  biljne masti i ulja u različitim razmerama (palmino ulje, palmino zrno, kokos, uljana repica), voda, so, emulgator, monogliceridi i digliceridi masnih kiselina, začini, ovlaživač, sorbitol, vlakna jabuka, proteini soje, pirinčani skrob, so, zgušnjivač guar guma, guma rogača, kiseline vinska kiselina, konzervans kalijum sorbat. Može sadržati tragove mlečnih proteina.

NE SADRŽI LAKTOZU (koncentracija laktoze manja je od 0.007g/100g).

Nutritivna vrednost na 100g:

Energija 1258kJ/299 kcal

Masti 6g

Od kojih zasićene masne kiseline 3g

Ugljeni hidrati 49g

Od kojih šećeri 1g

Vlakna 9g

Proteini 7g

So 1g

Pakovanje 160g Schar

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top