Hrono extra mešavina beskvasni hleb 350g

199 RSD

Hrono Extra Mešavina: Beskvasni Integralni Hleb

Hrono Extra Mešavina: Beskvasni Integralni Hleb

Hrono extra mešavina integralni beskvasni hleb produžene svežine, pakovan u zaštitnoj atmosferi, predstavlja idealan izbor za one koji žele da unesu zdravu raznolikost u svoju ishranu.

Hleb od integralnih žitarica je takođe bogat izvor minerala, kao i vitamina, odnosno onim nutrijentima koje bi trebalo svakodnevno da unosimo u svoj organizam.

Svi znamo da hleb od belog brašna ne utiče povoljno na naše zdravlje. Razlog tome jeste što se pšenica potpuno ogoli pre nego što dođe do faze brašna, tako da u njoj ne ostane ništa, sem praznih kalorija koje nikako nisu poželjne.

Te prazne kalorije lako se lepe za kritične regije, te nas čine gojaznim. Dalje, gojaznost izaziva brojne zdravstvene probleme, a po strani ćemo ostaviti izgled.

Ali, i za to postoji rešenje!

Ne morate da se odreknete hleba! Samo je potrebno da u ishrani koristite zdrav hleb od celog zrna žitarice. Tu na scenu stapaju beskvasni hlebovi ( Čika Perini hlebovi ) kao dobar izvor vlakana, koji pomažu da se naše varenje normalno odvija.

Sastav:

Ražano integralno brašno, speltino integralno brašno, sirovi suncokret, susam, integralni pirinač, lan, golica, morska so, voda.

Posle otvaranja preporučuje se držanje u frižideru.

Rok trajanja mesec dana.

Pakovanje 350g Bio Concept

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top