Belgijska mlečna čokolada Callebaut 400g

788 RSD

Belgijska mlečna čokolada Callebaut je najzastupljenija u pripremi poslastica. Pomislite na duboku, toplu boju, glatko telo kakaoa i slatku note karamele.

Belgijska mlečna čokolada Callebaut 400g

Belgijska mlečna čokolada Callebaut je najzastupljenija u pripremi poslastica. Pomislite na duboku, toplu boju, glatko telo kakaoa i slatku note karamele.

Čokolada Callebaut 823 sadrži 33,6 % kakaoa ima standardnu ​​fluidnost, što ga čini sveobuhvatnom čokoladom za oblikovanje, uklapanje i aromatizovanje mousseva, ganachea, krema, umaka itd.

Ukoliko biste hteli da, u jednoj reči, opišete dom najfinije belgijske mlečne čokolade ili bogatstvo najfinijih čokoladnih ukusa, rekli biste Callebaut. Čokoladni diskići za pripremu raznih poslastica.

Zašto? Zato što je mlečna čokolada jedna od retkih koja je dovoljno dobra ne samo za svakog od nas već i za kuvare najboljih svetskih restorana. Pravljenje divnih slatkih radosti za svoje prijatelje i obožavatelje je ono čime se Ccllebaut bavi, iz generacije u generaciju, od 1911. godine.

Ideja sa kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju u Belgiji i kojom se kompanija dan danas vodi je “od zrna do čokolade” i ostvarena je kroz kontrolu svih faza proizvodnje — od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.

Jer, za Callebaut ovo nije samo priča o čokoladi, već priča o ljubavi prema koja traje preko sto godina.

Mlečna čokolada ima puni ukus i odličnu obradivost.

Uparite je sa širokim spektrom snažnih začinskih, voćnih, mlečnih ili likera sličnih ukusa. Njena svestrana fluidnost čini je efikasnom u bilo kojoj primeni.

Ukus bogat kakao – uravnotežen – mlečno – nagoveštaj karamele. Sa Callebaut milk chocolate svojim gostima možete priuštiti neverovatno zadovoljstvo i uživanje u intenzivnom ukusu.

Sastav:

kakao masa, šećer, kakao maslac, mleko u prahu, emulgator: soja lecitin, prirodna aroma vanile.

Pakovanje 400g Callebaut

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top