Belgijska mlečna čokolada Callebaut 400g

788 RSD

Pomislite na duboku, toplu boju, glatko telo kakaoa i slatke note karamele.

Belgijska mlečna čokolada Cellebaut 400g

Belgijska mlečna čokolada Cellebaut je najzastupljenija u pripremi poslastica. Pomislite na duboku, toplu boju, glatko telo kakaoa i slatke note karamele.

Čokolada Callebaut 823 sadrži 33,6 % kakaoa ima standardnu ​​fluidnost, što ga čini sveobuhvatnom čokoladom za oblikovanje, uklapanje i aromatizovanje mousseva, ganachea, krema, umaka itd.

Ukoliko biste hteli da, u jednoj reči, opišete dom najfinije belgijske bele čokolade ili bogatstvo najfinijih čokoladnih ukusa, rekli biste Callebaut.

Čokoladni diskići za pripremu raznih poslastica. Zašto? Zato što je to jedna od retkih koja je dovoljno dobra ne samo za svakog od nas već i za kuvare najboljih svetskih restorana. Pravljenje divnih slatkih radosti za svoje prijatelje i obožavatelje je ono čime se Callebaut bavi, iz generacije u generaciju, od 1911. godine.

Ideja sa kojom je Octaaf Calebaut započeo proizvodnju u Belgiji i kojom se kompanija dan danas vodi je “od zrna do čokolade” i ostvarena je kroz kontrolu svih faza proizvodnje — od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.

Jer, za Callebaut ovo nije samo priča o čokoladi, već priča o ljubavi prema koja traje preko sto godina.

Ima puni ukus i odličnu obradivost. Uparite ga sa širokim spektrom snažnih začinskih, voćnih, mlečnih ili likera sličnih ukusa. Njegova svestrana fluidnost čini ga efikasnim u bilo kojoj primeni.

Ukus bogati kakao – uravnotežen – mlečno – nagoveštaj karamele. Sa Calebaut proizvodima svojim gostima možete priuštiti neverovatno zadovoljstvo i uživanje u intenzivnom ukusu.

Sastav:

kakao masa, šećer, kakao maslac, mleko u prahu, emulgator: soja lecitin, prirodna aroma vanile.

Pakovanje 400g Callebaut

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top