Belgijska mlečna čokolada Callebaut 400g

788.00RSD

Pomislite na duboku, toplu boju, glatko telo kakaoa i slatke note karamele.

Belgijska mlečna čokolada Cellebaut 400g

Belgijska mlečna čokolada Cellebaut je najzastupljenija u pripremi poslastica. Pomislite na duboku, toplu boju, glatko telo kakaoa i slatke note karamele.

Ukoliko biste hteli da, u jednoj reči, opišete dom najfinije belgijske bele čokolade ili bogatstvo najfinijih čokoladnih ukusa, rekli biste Callebaut.

Savrene čokoladni diskići za pripremu raznih poslastica. Zašto? Zato što je to jedna od retkih koja je dovoljno dobra ne samo za svakog od nas već i za kuvare najboljih svetskih restorana. Pravljenje divnih slatkih radosti za svoje prijatelje i obožavatelje je ono čime se Callebaut bavi, iz generacije u generaciju, od 1911. godine.

Ideja sa kojom je Octaaf Calebaut započeo proizvodnju u Belgiji i kojom se kompanija dan danas vodi je “od zrna do čokolade” i ostvarena je kroz kontrolu svih faza proizvodnje — od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.

Jer, za Callebaut ovo nije samo priča o čokoladi, već priča o ljubavi prema koja traje preko sto godina.

Ima puni ukus i odličnu obradivost. Uparite ga sa širokim spektrom snažnih začinskih, voćnih, mlečnih ili likera sličnih ukusa. Njegova svestrana fluidnost čini ga efikasnim u bilo kojoj primeni.

Ukus bogati kakao – uravnotežen – mlečno – nagoveštaj karamele. Sa Calebaut proizvodima svojim gostima možete priuštiti neverovatno zadovoljstvo i uživanje u intenzivnom ukusu.

Pakovanje 400g Callebaut

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top