Callebaut Callets Sensation 100g

289 RSD

Callebaut Callets Sensation su izvanredni komadići čokolade koji će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Ove mermerne čokoladne kuglice pružaju neodoljiv doživljaj čokolade, koji će oduševiti vaše čulo ukusa.

 

Callebaut Callets Sensation su izvanredne mermerne kuglice čokolade koje će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Ove mermerne čokoladne kuglice pružaju neodoljiv doživljaj čokolade, koji će oduševiti vaše čulo ukusa.

Evo nekoliko razloga zašto biste trebali odabrati Callebaut Callets Sensation:

  1. Vrhunski kvalitet: Callebaut je poznat po visokokvalitetnim čokoladama koje se koriste u uglednim poslastičarnicama i restoranima širom sveta. Njihovi proizvodi su sinonim za vrhunsku čokoladu.
  2. Raznolikost ukusa: Callebaut čokolade dolaze u različitim ukusima, kao što su mlečna čokolada, tamna čokolada i bela čokolada, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem ukusu ili potrebama vašeg recepta.
  3. Lako za upotrebu: Callets su oblikovane kao male mermerne kuglice, što ih čini jednostavnim za merenje i topljenje. Idealni su za dekorisanje, kuvanje, pečenje, pravljenje slatkiša ili čak kao dodatak toplim napicima.
  4. Profesionalni standard: Callebaut je izbor mnogih profesionalnih poslastičara i šefova kuhinja zbog svoje dosledne kvalitete i izvanrednog ukusa.

Uz Callebaut Callets Sensation, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju čokoladu koja će unaprediti sve vaše slatke kreacije i učiniti ih nezaboravnim. Ova čokolada će vas oduševiti svojom kvalitetom i ukusom, čineći svaki zalogaj pravim užitkom.

 Sastav:

šećer, kakao maslac, punomasno mleko u prahu, kakao masa, anhidrovana mlečna mast, emulgator sojin lecitin, prirodna aroma vanile.

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 2,5kg Callebaut

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top