Aktivni kiseonik sa lavandom 150ml Deverra

480 RSD

Vrlo brzo i efikasno uništava sve gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice.

Aktivni kiseonik sa lavandom 150g

Aktivni kiseonik sa lavandom je tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom. Kako vrlo brzo i efikasno uništava sve gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice, pronašao je široku primenu.

Preparat na bazi aktivnog kiseonika i etarskog ulja lavande (Melaleuca alternifolia) ublažava probleme kože lica i tela, čisti i neguje kožu, povećava prokrvljenost i time osvežava i podmladjuje kožu.

Zahvaljujući sinergijskom delovanju aktivnog kiseonika i etarskog ulja čajnog drveta koje je kompleksnog sastava sa naglaskom na terpinen-4ol.
Njegova primena kod mnogih promena na koži je od velikog značaja.

Aktivni kiseonik i čajno drvo je deo svake kućne apoteke.

Aktivni kiseonik i čajno drvo neguje sve tipove kože, a posebnu kožu sklonu nastanku akni. Takodje umiruje kožu posle depilacije i brijanja. Zbog svog blagotvornog i umirujućeg delovanja može se koristiti posle uboda insekata i kod iritirane i suncem oštećene kože.

Aktivni kiseonik i etarsko ulje čajnog drveta svako za sebe i u kombinaciji deluju na uspostavljanje ravnoteže vlažnosti kože, štite kožu od isušivanja i pospešuju prokrvljenost kože, a stopalima i nogama daju osećaj udobnosti i pogodno deluju na higijenu stopala.

Koristi u dermatologiji, kozmetici, stomatologiji, hirurgiji i opštoj medicini. Vrlo je praktičan za putovanja. Preparat na bazi aktivnog kiseonika i etarskog ulja lavande ublažava probleme kože lica i tela, čisti i neguje kožu, povećava prokrvljenost i time osvežava i podmladjuje kožu.

Zahvaljujući sinergijskom delovanju sa etarskim uljem lavande koje je kompleksnog sastava sa naglaskom na terpinen-4ol.

Njegova primena kod mnogih promena na koži je od velikog značaja. Takodje umiruje kožu posle depilacije i brijanja.

Zbog svog blagotvornog i umirujućeg delovanja može se koristiti posle uboda insekata i kod iritirane i suncem oštećene kože.

Svako za sebe i u kombinaciji deluju na uspostavljanje ravnoteže vlažnosti kože, štite kožu od isušivanja i pospešuju prokrvljenost kože, a stopalima i nogama daju osećaj udobnosti i pogodno deluju na higijenu stopala.

Etarsko ulje lavande ima jako antibakterijsko, antivirusno i protivgljivično delovanje. Regeneriše kosu i kožu, opekotine i ožiljke.

Koristi kao pomoć za:

  • Akne
  • Dezinfekciju otvorenih rana i posekotina
  • Dezinfekciju grla i desni
  • Dezinfekciju nogu i obuće
  • Opekotine
  • Proširene vene i poboljšanje cirkulacije

Upotreba:

Upotrebljava se nerazblaženo i nanosi se prskanjem pomoću prskalice na lice, ruke, telo, više puta dnevno po  potrebi. Posle upotrebe nije potrebno ispiranje , brzo upija u kožu.

Pakovanje 150ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top