Origano Derm krema 20ml Probotanic

599 RSD

Origano derm krema deluje čak i na najotpornije bakterije i gljivice.

Origano Derm krema je inovativna krema obogaćena organskim uljem divljeg origana, poznatom po svojim snažnim antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima, potvrđenim naučnim istraživanjima.

Ova krema ima široku primenu u nezi kože i zaštiti od infekcija. Pruža efikasnu podršku zahvaljujući visokom procentu karvakrola, ključnog sastojka ulja divljeg origana, poznatog po svojim antiseptičkim osobinama.

Naučna istraživanja sprovedena na Institutu za biološka istraživanja „Siniša Stanković“ Univerziteta u Beogradu, potvrdila su impresivne rezultate u poređenju Origano Derma sa tradicionalnim lokalnim antibioticima i antimikoticima.

Pokazala izuzetno snažno antibakterijsko i antigljivično delovanje, čak i na najotpornije bakterije. Uključujući meticilin rezistentni Staphylococcus aureus (MRSA), koji predstavlja izazov za klasične terapije.

Dokazano je da origano ulje deluje bakteriostatski i baktericidno, sprečavajući rast širokog spektra bakterija i gljivica. Uključujući Streptococcus pyogenes, Candida albicans i Trichophyton mentagrophytes.

Glavne karakteristike uključuju dokazano antibakterijsko i antigljivično delovanje, pružajući efikasnu negu i zaštitu kože od infekcija. Takođe, korisnici su primetili da krema ublažava svrab nakon uboda komaraca, dodatno potvrđujući njen pozitivan uticaj na kožu.

Zahvaljujući svojoj efikasnosti i bezbednosti, Origano Derm je postao prvi izbor u borbi protiv infekcija kože, pružajući prirodnu podršku za očuvanje zdravlja i lepotu kože.

Upotreba:

Kremu naneti na kožu i promene 2 puta dnevno u tankom sloju. Poželjno je da tretman traje 7-14 dana

Pakovanje 20ml Probotanic

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top