Aromatična so za kupanje 500g Shenemil

570 RSD

Aromatična so se dobro pokazala kod kožnih problema naročito ekcema. Mirišljava so za kupanje Aromatic Salt je kombinacija morske i magnezijumove soli sa dodatkom etarskih ulja za potapanje u kadi.

Aromatična so za kupanje 500g

Aromatična so za kupanje, poznata kao Aromatic Salt, predstavlja pravu oazu opuštanja i blagostanja za vašu kožu i duh. Ovaj proizvod se istakao kao izuzetno efikasan u rešavanju raznih kožnih problema, posebno ekcema, pružajući ne samo olakšanje već i dubinsku negu.

Sastavljena od pažljivo odabrane kombinacije morske i magnezijumove soli obogaćene mirisnim etarskim uljima, ova so ne samo da relaksira tela koja se urone u kadu, već ima i terapijski efekat na kožu i um.

Dodatak ekstrakata lekovitog bilja daje joj dodatne blagodeti, pružajući umirujući i dezinfekciono dejstvo.

Ova izuzetna mešavina najkvalitetnijih mirisnih nota osvežava kožu i telo, sprečavajući isušivanje kože i čisteći je od nečistoća.

Kroz jedinstvenu kombinaciju sastojaka, Aromatic Salt ne samo da neguje kožu već i pomaže u ublažavanju nesanice, glavobolje i upale mišića, pružajući tako celokupan doživljaj blagostanja.

Bogata terapeutskim svojstvima, ova so prodire duboko u kožu, omogućavajući vodi s aktivnim principima da brže dopre do ćelija, što ubrzava regeneraciju i čini kožu glatkom, svežom i zdravom.

Nakon kupanja, ostavlja ugodan miris na koži i osećaj potpunog oslobađanja od umora i stresa.

Aromaticna so za kupanje može se koristiti na različite načine, uključujući ublažavanje upala i opuštanje mišića, detoksikaciju putem kože, tretiranje problema s perutanjem i dermatitisom, kao i za antistres terapiju i aromaterapiju.

Sastav ovog izuzetnog proizvoda obuhvata morsku so i mešavinu etarskih ulja mente, lavande i eukaliptusa, koji se preporučuje dodati u kadu sa kupkom na bazi gline radi potpunog uživanja u blagodetima opuštanja i nege.

Korišćenje:
  • Protiv upala i za relaksaciju mišića
  • Za detoksikaciju preko kože
  • Kod problema sa prorijazom i raznim vrstama dermantitisa (potapati oboleli deo u blagi rastvor vode i soli )
  • Za problem sa ekcemima
  • Antistres i aroma terapija
  • Kod osetljive kože sklone aknama

Sastav:

Morska so, mešavine etarskog ulja mente, lavande i eukaliptusa.

Upustvo za upotrebu:

50g soli (2-3 supene kašike) dodati u kadu sa KUPKOM na bazi gline.

Napomena:

Pored toga što čini čaroliju u kadi, ova so može poslužiti i kao osveživač prostora kada se postavi u plitku posudu, pružajući isto tako divan miris i atmosferu u vašem domu.

Može služiti i kao osveživač prostora stajanjem u plitkoj posudi.

Pakovanje 500g Shenemil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top