Biomaska za lice na bazi gline 75ml Shenemil

599 RSD

Biomaska od gline se koristi: za sve tipove kože. maska za lice, akne, bubuljice, protiv bora, za izražene i otekle podočnjake, ispucale i hrapave laktove, kolena i pete, celulit, ujeda komaraca, neprijatan miris nogu, širok spektar kožnih oboljenja.

 

Biomaska za lice na na bazi gline 75ml

Shenemil Biomaska za lice je prirodna maska na bazi gline koja omogućuje pojačan dotok krvi i time hrani kožu, uklanja nečistoće i vraća elastičnost kože. Za sve tipove kože.

Maska za lice od gline se koristi:

za sve tipove kože. maska za lice, akne, bubuljice, protiv bora, za izražene i otekle podočnjake, ispucale i hrapave laktove, kolena i pete, celulit, ujeda komaraca, neprijatan miris nogu, širok spektar kožnih oboljenja i dr.

Maska se može koristiti za bilo koji tretman kože, zdrave ili obolele.

Sastav:

voda, glina, vitamin C , ksantan guma, natrijum karbonat, uljni ekstrakt hajdučke trave , ekstrakt ploda divljeg kestena  chestnut , ekstrakt tamjana, ekstrakt šipurka, salicil , vitamin  i parfem.

Upotreba:

Maska za lice protiv bora:

Namazati Biomasku u debljem sloju na licu, ali izbegavati podočnjake. Skinuti* je posle 20-30 min. Nakon skidanja maske može se javiti crvenilo, koje je posledica pojačane cirkulacije krvi, a nestaje za 20-30 min.

Zbog toga se, sat nakon skidanja maske, ne preporučuje nanošenje bilo koje kreme.

Ovaj proizvod mogu koristiti i osobe sa osetljivom kožom, jer je temeljno čisti, a koža postaje zategnuta, elastična i osvežena. Maska se može nanositi 2-5 puta nedeljno.

Akne (BUBULJICE) mogu se uspešno otkloniti mazanjem Biomaske (u tanjem sloju) po celom licu, a kod manjeg broja bubuljica samo po površini gde su prisutne. Potrebno je prenoćiti sa ovom maskom.

Kod bubuljica koje su u prvoj fazi pojavljivanja glina ne dozvoljava da se razviju u gnojne, a kod gnojnih sprečava mogućnost nastanka ožiljaka. Skidanje ove maske vrši se kao kod maske za lice i protiv bora. Postupak se ponavlja do nestanka bubuljica.

Kod izraženih i oteklih podočnjaka:

Mazati Biomasku u tankom sloju samo u predelu ispod očiju i držati tako 15-20 min, a potom skinuti*. Nipošto ne treba mazati celo lice i podočnjake istovremeno, već samo naizmenično, s pauzom od jednog sata.

Kod upale krajnika:

Preko gaze naneti Biomasku u debljem sloju. Na prednji deo vrata staviti onu stranu gaze koja nije namazana. Preko gaze i Biomaske može se staviti polietilenska kesa, koja bi usmerila aktivne komponente ka koži.

Kod otvorenih rana ,ogrebotina, čireva , spoljnih tumora i masnih tkiva:

Biomaska se oko otvorene rane po potrebi maže više puta dnevno. Ogrebotine, čireve i tumore mazati i tako držati u toku dana i noći. Takođe se može namazati gaza ili zavoj, i staviti preko rane.

Za zaštitu kože prilikom farbanja kose:

Pre farbanja kose namazati glinom predeo lica koji se granči sa kosom, sačekati da se zasuši a zatim farbati kosu. Glina sprečava bojenje lica.

Pozitivno zračenjeOd kompjutera, televizora i ostalih aparata se neutrališe mazanjem lica slojem gline posle rada (kao i kod maske za lice).

Migrene:

Na potiljak i čelo naizmenično stavljati kremu od gline u više slojeva i dr`ati jedan sat, a zatim isprati.

Ispucali laktovi,kolena i pete:

Namazati glinu, nositi 1-2 sata a zatim isprati. Postupak se može ponavljati sve dok laktovi i kolena ne postanu glatki.

Neprijatan miris nogu:

Uklanjamo mazanjem gline izme|u prstiju, posle zasušivanja oprati noge, osušiti, ponovo namazati glinu i tako je nositi u toku dana i noći. Otvorene rane ,ogrebotine,čirevi ,masna tkiva ,spoljni tumori .

Glina se maže po potrebi oko otvorene rane više puta dnevno. Ogrebotine, čireve i tumore mazati i tako nositi u toku dana i noći. Može se namazati gaza ili zavoj i staviti preko rane.

Spoljašnje povrede ligamenata i zglobova:

Glinu mazati učestalo na ozleđeno mesto. Ona smanjuje otok, intenzivira cirkulaciju i vrši blago fiksiranje rane. Za bolju fiksaciju može da se preko namazanog prvog sloja gline stavi zavoj a zatim sukcesivno mazati ponovo glinu, pa zavoj (nekoliko puta).

Ujedi insekata:

Namazati ujed i stalono tako nositi. Eleminiše svrab i otok.

Za osetljive ruke:

Za osobe čije su ruke u toku rada izložene znojenju ili prljanju (mastima,uljem i sl.) u toku rada (sportiste, vozače, automehaničare i sl.). Posebno zna~ajna za osobe osetljive na hemijska sredstva za pranje.

Namazati glinu u tankom sloju,kada zasuši može se nesmetano obavljati bilo koja vrsta posla. Pri tome ona štiti ruke, a koža ostaje elastična i meka.

Takoće zaprljane ruke dobro utrljati glinom, zatim ih isprati pastom ili sapunom. Pri tome se postiže znatno veći efekat ispranja ruku.

Postupak skidanje maske sa kože :

Mekom, vlažnom tkaninom ili vatom dobro nakvasiti lice, da zasušena glina opet postane gel, a zatim je blagim masiranjem skinuti.

Pakovanje 75ml Shenemil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top