Biomaska za lice na bazi gline 75ml Shenemil

599 RSD

Biomaska za Lice na Bazi Gline – Revitalizacija i Čišćenje Kože

Biomaska za Lice na Bazi Gline Shenemil- Revitalizacija i Čišćenje Kože

Otkrijte Snagu Prirodnih Sastojaka za Blistavu Kožu

Biomaska za lice prirodna formula koja kombinuje moć gline sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima kako bi očistila, osvežila i revitalizovala vašu kožu.

Ova maska kombinuje moć gline sa najfinijim prirodnim sastojcima kako bi očistila, revitalizovala i osvežila vašu kožu. Dubinski delujući, omogućava koži da diše, uklanja nečistoće i vraća joj elastičnost.

Sastojci:

Sa glinom kao osnovnim sastojkom, obogaćenim vitaminom C, ksantan gumom, i ekstraktima divljeg kestena, hajdučke trave, tamjana i šipurka, naša formula pruža širok spektar blagodetnih efekata za vašu kožu.

Jednostavna Upotreba:

Nanosite tanki sloj maske na lice i ostavite da deluje 20-30 minuta pre ispiranja. Za optimalne rezultate, koristite 2-5 puta nedeljno, prilagođavajući frekvenciju tretmana potrebama vaše kože.

Ciljani Tretmani:

Osim opšte nege, maska se može koristiti i za ciljane probleme kože poput akni, otečenih podočnjaka ili suve kože na laktovima i kolenima.

Neophodan Deo Rutine Nege Kože:

Zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti, Shenemil Biomaska za lice postaje nezaobilazan deo vaše svakodnevne rutine nege kože.

Napomena:

Pre prve upotrebe, preporučuje se testiranje na malom delu kože radi izbegavanja mogućih alergijskih reakcija.

Pakovanje 75ml Shenemil

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top