Shenemil glina

Shenemil glina je proizvod koji se ističe svojim izvanrednim svojstvima i mnogobrojnim koristima za zdravlje i lepotu. Ova glina je poznata po svojoj sposobnosti da detoksikuje organizam, čisti jetru i uravnotežuje pH vrednost tela. Njena blagotvorna dejstva sežu duboko u tkiva tela, pružajući celokupnom organizmu osećaj balansa i vitalnosti.

Osnovana na porodičnoj tradiciji, firma koja stoji iza Shenemil gline već od 2003. godine kontinuirano pruža proizvode visokog kvaliteta.

Inspiracija za stvaranje jedinstvenih proizvoda potiče od istraživanja prof. dr Staniše Stojiljkovića još u 90-im godinama prošlog veka, kada je proučavao karakteristike gline i njene potencijale.

Shenemil glina poseduje izuzetna adsorpciona svojstva, što je čini idealnim sredstvom za detoksikaciju.

Takođe, ima sposobnost razmene jona, koloidni karakter i kapacitet bubrenja, što dodatno doprinosi njenim korisnim dejstvima. Ove osobine čine je dragocenom ne samo u oblasti zdravstva, već i u kozmetici, farmaciji, veterini i drugim oblastima.

Jedno od ključnih svojstava Shenemil gline je njen kapacitet da formira gel kada se pomeša sa vodom.

Ovaj gel, bogat silicijumom koji je ključan za mnoge procese u ljudskom telu, prolazi kroz organizam i vrši razmenu jona minerala. Takođe, glina vezuje toksine i štetne materije, istovremeno nadomešćujući ih mineralima iz svog sastava, što povoljno utiče na celokupno zdravlje.

Pored toga, Shenemil glina deluje kao emulgator, što znači da može vezivati vodu i ulje istovremeno.

Ovo svojstvo je korisno kada se koristi kao maska za lice, jer efikasno uklanja višak masnoće sa kože. Kada se gel osuši na koži, stimuliše se cirkulacija krvi, što dodatno hrani kožu i pomaže u procesu zaceljivanja rana i akni.

Uz sve ove prednosti, glina predstavlja izuzetno koristan proizvod za očuvanje zdravlja i lepote, prirodno rešenje za brojne tegobe i nepravilnosti koje se mogu javiti na koži i u organizmu.

Cena se redovno ažurira
Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top