Sojin Lecitin 350g Soja Vita

1.370 RSD

Sojin lecitin pozitivno deluje na regulisanje nivoa holesterola i povoljno utiče na kardiovaskularni sistem.

Sojin Lecitin 350g

Sirov sojin lecitin je proizvod koji se dobija prilikom prerade sojinog zrna u proteinske proizvode i sirovo degumirano ulje. Izdvaja se iz ulja centrifugiranjem. To je viskozna masa, ćilibarno braon boje, specifičnog mirisa i ukusa.

Lecitin jeprirodna smeša fosfolipida i ulja, sa izrazitim površinskim aktivnim dejstvom, zahvaljujući kombinaciji lipofilnog i hidrofilnog karaktera u molekulu fosfolipida.

Kao takav je odličan emulgator, sredstvo za dispergovanje čvrstih čestica, stabilizator pene, sredstvo kvašenja i opuštanja, kao sredstvo za kontrolu kristalizacije. Ima izrazita dijetetska i terapeutska svojstva i preporučuje sa kao dodatak ishrani.

Pozitivno deluje na regulisanje nivoa holesterola u organizmu i povoljno utiče na kardiovaskularni sistem. Prirodna smeša fosfolipida i ulja, sastojaka koji su esencijalni za metabolizam jetre, apsorpciju masti, regeneraciju ćelija nervnog sistema, održavanje vitalnosti organizma.

Sirov lecitin (antioksidans i emulgator) sadrži min. 65% fosfolipida (lecitina).

Korišćenjem lecitina poboljšava se se razmena supstanci i usporava starenje ćelija. Zahvaljujući tome što sadrži holin, povoljno deluje i na nervni sistem.

Sastav:

Prirodna smeša fosfolipida i ulja.

Način upotrebe:

Preporučuje se uzimanje od 10 do 20 g lecitina u večernjim satima.

Pakovanje 350g Soja Vita

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top