Čaj od Prečice 100g

490 RSD

Čaj od Prečice: Prirodna Podrška za Zdravlje Jetre i Zglobova

 

 

Čaj od Prečice: Prirodna Podrška za Zdravlje Jetre i Zglobova

Čaj od prečice je cenjeni napitak koji se preporučuje za očuvanje zdravlja jetre i olakšanje tegoba zglobova.

Evo zbog čega bi trebalo da razmotrite uključivanje čaja od prečice u svoju svakodnevnu naviku:

  1. Podrška Jetri: Posebno koristan kod oboljenja jetre, uključujući različite vrste ciroze jetre i maligne procese. Njegovo pozitivno dejstvo je primetno i kod tretmana reumatoidnog artritisa, čak i kod slučajeva sa deformacijama zglobova.
  2. Olakšanje Od Gihta: Osobe obolele od gihta mogu pronaći olakšanje konzumiranjem čaja od prečice, čak i kada su deformacije zglobova već prisutne.
  3. Podrška Mokraćnim i Polnim Organima: Može biti koristan kod upalnih procesa mokraćnih i polnih organa, kao i u slučajevima kamena i peska u bubregu. Za astmatičare, može olakšati disanje i iskašljavanje.
  4. Bogatstvo Aktivnih Sastojaka: Herba prečice sadrži različite hranljive materije poput ugljenih hidrata, organskih i masnih kiselina, kao i azotnih jedinjenja. Njeni aktivni sastojci deluju antiseptično, protivupalno, i imaju diuretični efekat.
  5. Primenjuje Se Za Različite Tegobe: U narodnoj medicini, prečica se koristi za tretiranje kožnih problema poput ojeda i ekcema.
  6. Upozorenje: Važno je napomenuti da se upotreba prečice ne preporučuje trudnicama, dojiljama, niti deci mlađoj od 12 godina.

Način pripreme :

Jednu kafenu kašiku herbe prečice prečice preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da odstoji 5 min. Procediti i piti nezaslađeno jednu do dve šolje čaja dnevno.

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top