Čaj od Komorača 100g

138 RSD

Čaj od komorača 100g

Čaj od komorača je pravi spas kako za mame tako i za bebe. On podstiče bolju laktaciju, a pored toga što mleka više ima, ono je i puno kvalitetnije. Ovaj blagi napitak treba da piju u što većim količinama i osobe koje pate od zatvora i tvrde stolice.

Ubrzaće metabolizam i podstaći će bolju peristaltiku creva i varenje hrane. Komorač recepti se toplo preporučuju u svakodnevnoj ishrani.

Pored toga što će jelima dati prijatan ukus i olakšati varenje, ovaj začin, zahvaljujući blagotvornim sastojcima, sprečava čak i najteža oboljenja. Među njih ubrajamo i kancer.

Preporučuje se kao dodatak kuvanim jelima, naočito onima koja se teško vare.

Ova zdrava namirnica daće vam preko potrebnu energiju i nakon obroka nećete osećati ni najmanju pospanost.  Čak štaviše bićete spremni odmah na akciju, za razliku od teške hrane.

Podjednako je koristan i čaj od komorača za probavu, koji će olakšati postojeće tegobe sa varenjem i zatvorom.

Komorač pomaže tako što :

U narodnoj medicini se koristi:

Kao losion za oči, za stimulaciju lučenja mleka kod dojilja, za otklanjanje tegoba organa za varenje – nadutosti, grčeva, slabog apetita

Ograničenja u upotrebi :

Ne preporučuje se upotreba čistog etarskog ulja jer može izazvati nadražaj sluzokože organa za varenje

Način pripreme :

Kafenu kašiku usitnjenog ploda morača preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10-15 min. Procediti i piti dve do tri šolje čaja dnevno.

Zemlja porekla Srbija

Pakovanje 100g rinfuz

Original pakovanje 1kg

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top