Gotu Kola čaj 50g

399 RSD

Gotu Kola čaj: Očuvajte Vaše Zdravlje Prirodno

 

 

Gotu Kola čaj: Očuvajte Vaše Zdravlje Prirodno

Gotu Kola čaj donosi niz blagotvornih svojstava za vaše zdravlje. Centella asiatica, poznata kao gotu kola, biljka je koja se u tradicionalnoj kineskoj medicini koristi već stolećima.

Sastav i Hranljive Vrednosti

Gotu Kola je izuzetna biljka koja sadrži niz aktivnih sastojaka kao što su saponini, eterična ulja, masne kiseline, flavonoidi, polifenoli, tanini i karoteni. Ključni sastojak, aziotikozid, pokazao je antistresna i antianksiozna svojstva, poboljšavajući prenos živčanih impulsa u mozgu i potičući bolju cirkulaciju krvi. Bogat izvor hranljivih materija poput beta-karotena, kalcijuma, magnezijuma, mangana, fosfora, kalijuma, selena, cinka, vitamina C, B-1, B-2 i B-3.

Zdravstvene Prednosti

Mere Opreza

Preporučuje se pridržavanje određenih mera opreza pri uzimanju gotu kole. Nije preporučljivo za trudnice, dojilje ili osobe sa oštećenjem jetre. Takođe, treba prestati sa uzimanjem pre hirurškog zahvata.

Priprema:

Kašičicu čaja preliti ključalom vodom i ostaviti da stoji 6-8 minuta. Konzumirati čaj 3 puta dnevno – kod zaboravnosti i za poboljšanje pamćenja; 3-5 puta dnevno u zavisnoti od stanja – kod poremećaja venske cirkulacije (proširene vene, otoci nogu, tromboza…).

Napomena :

Sve informacije pružene u ovom materijalu služe samo u informativne svrhe i edukaciju opšte populacije o zdravlju i ne bi trebalo da zamene mišljenje ili terapiju vašeg licenciranog medicinskog stručnjaka.

Nadamo se da će informacije koje delimo doprineti vašem zdravlju i blagostanju. Ove informacije su prikupljene iz različitih stručnih izvora, uključujući publikacije medicinskih stručnjaka koji koriste biljne suplemente tokosha u svojoj praksi.

Pakovanje 100g

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top