Čičkovo ulje 50ml Sensilis

340 RSD

Čičkovo Ulje: Višenamenska Priroda za Zdravu Kožu i Kosu

Čičkovo Ulje: Višenamenska Priroda za Zdravu Kožu i Kosu

Čičkovo ulje, sa ekstraktom korena čička (Arctium lappa) u maslinovom ulju, predstavlja prirodan veganski proizvod za kozmetičke svrhe. Ova biljka, široko rasprostranjena u Evropi, poznata je po svom karakterističnom bodljikavom plodu i velikim zelenim listovima.

Hranljiva Moć Prirode

Iako često smatran korovom, čičak je bogat hranljivim sastojcima poput gvožđa, kalcijuma, vitamina C, E, B, proteina, omega 6 masnih kiselina, magnezijuma i fosfora. Ova kombinacija ga čini dragocenim sredstvom za negu kose i kože.

Zdrava Kosa i Koža Glave

Redovna upotreba čičkovog ulja može značajno poboljšati zdravlje kose i kože glave. Posebno je korisno za suvu kosu i kožu, jačajući kosu i podstičući njen rast zahvaljujući vitaminu A i esencijalnim masnim kiselinama.

Višenamenska Upotreba

Ovo ulje nije samo korisno za kosu, već i za rast trepavica, obrva, suzbijanje bubuljica i negu grudi, čineći ga višenamenskim proizvodom u kozmetičkoj nezi. Takođe smiruje iritiranu kožu glave, smanjuje crvenilo i svrab, jača koren kose i poboljšava prokrvljenost kože.

Regenerativna Svojstva za Kožu Lica

Preporučuje se i za tretman kože lica zbog svojih regenerativnih svojstava i efekta čišćenja.

Pravilna Upotreba za Najbolje Rezultate

Nanesite ulje nežnom masažom na suvu kosu i kožu glave, ostavite da deluje oko 30 minuta, a zatim isperite blagim šamponom. Za kožu, nanesite i blago umasirajte, dok za nokte i zanoktice nanesite malu količinu ulja i blago masirajte.

Pakovanje 50ml Sensilis

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top