Goveđi Želatin u prahu 200g The best of nature

750 RSD

Goveđi želatin sadrži aminokiseline prolin i hidroksiprolin koji pozitivno utiču na oporavak vezivnog tkiva .

Goveđi Želatin u prahu 200g

Govedji želatin sadrži dragoceni prolin, glicin i brojne proteine i zbog toga ima odličan uticaj zdravlje. Kombinacija ovih materija znači da je želatin za hrskavicu kolena veoma dobar prirodni lek. Veoma povoljan za naš organizam. On ima pozitivan uticaj i na tetive, mišiće, kožu, kosti, kosu i nokte. Pomaže regeneraciju ćelija na koži, dajući joj ujednačen ten, elastičnost, sjaj i mekoću.

Sastav: Hidrolizat goveđeg kolagena

Pošto naše telo traži konstantan unos proteina kako bi naš spoljašnji izgled bio prijatan i odisao zdravljem, budite sigurni da je ovaj želatin za kožu pravi izbor. On je prebogat kolagenom koji je ključni sastojak koji će sa vašeg lica ukloniti bore, fleke i bubuljice.

Sadrži minerale koji nedostaju u našoj svakodnevnoj ishrani, a koji su od velike važnosti za naše zdravlje. Pošto je bogat kalcijumom, magnezijumom i fosforom, omogućiće vam da imate zdrave i bele zube, jaču i sjajniju kosu, kao i čvrste nokte bez belih fleka.

Ukoliko želite da oslabite i rešite se suvišnih kilograma, a sumnjate u brojne dijete koje su iscrpljujuće i nezdrave, sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za korišćenje goveđeg kolagena za mršavljenje.

Naime, pošto sadrži proteine koji su hranljivi i koji ujedno pospešuju sagorevanje masti, ovaj proizvod je idealan izbor za one koji traže zdravu i delotvornu dijetu. Osim toga postoje istraživanja u kojima se upotreba goveđeg želatina i holesterol dovode u vezu. Naime ova izvanredna namirnica pozitivno utiče na masnoće u krvi, tj smanjuje ih.

Protiv celulita i strija postiže dobre rezultate. Upotreba sprečava pojavu strija pošto koži daje čvrstinu i elastičnost, a eliminiše i one najupornije koje se pojavljuju na stomaku i bokovima. Što se tiče celulita, glavni adut ove namirnice je upravo kolagen, koji pospešuje sagorevanje masnih ćelija ispod kože.

Ukoliko ste probali brojne skupe kozmetičke proizvode koji nisu dali željeni efekat, preporučujemo vam da probate ovaj želatin protiv celulita i rezultat neće izostati. Skelet je jedan od najvažnijih organa našeg tela i nauka smatra da se po kostima vidi naše celokupno zdravstveno stanje.

Ukoliko želite da izbegnete lomove kostiju ili, ukoliko je do njih došlo, da ih zalečite, pijte svakog dana jednu šolju goveđeg želea kako bi one ojačale.

Osim što je bogat kalcijumom, on sadrži i dragoceni vitamin D koji povećava gustinu kostiju i njihov kvalitet. Pored toga, znatno ćete smanjiti mogućnost za dobijanje artritisa, a kada su u pitanju prirodni lekovi za osteoporozu on daje fenomenalne rezultate.

Kompleks aminokiselina koje se nalaze u njemu blago povećavaju nivo hlorovodonične kiseline u želucu koja je potrebna za varenje hrane.

Želatin ima dosta značaja u poboljšanju zdravstvenog stanja. Daje elastičnost ligamentima i tetivama, povećava mentalnu sposobnost.

Takođe sprečava razvoj osteoporoze i artritisa, održava zdravo stanje kože, poboljšava rast i strukturu kose i noktiju, jača zglobove i srčani mišić, poboljšava metabolizam.

Upotreba:

Recept za obnavljanje ” podmazivanja” zglobova

Uveče, u 100 ml hladne vode iz frižidera sipati 5 g praha (dve ravne kašičice). Promešati i ostaviti da odstoji na sobnoj temperaturi. U toku noći će nabubriti i pretvori se u žele.

Ujutru, na prazan stomak treba popiti ovu smesu. Zarad prijatnijeg ukusa može se dodati jogurt, voda sa medom ili sok. Ovo treba uzimati mesec dana i onda napraviti pauzu od 6 meseci.

Pakovanje 200g The best of nature

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top