Goveđi Želatin u prahu 200g The best of nature

450.00RSD

Goveđi želatin sadrži aminokiseline prolin i hidroksiprolin koji pozitivno utiču na oporavak vezivnog tkiva .

Goveđi Želatin u prahu 200g

Govedji želatin u prahu sadrži dragoceni prolin, glicin i brojne proteine i zbog toga ima odličan uticaj zdravlje. Kombinacija ovih materija znači da je želatin za hrskavicu kolena veoma dobar prirodni lek.

Želatin je veoma povoljan za naš organizam.On ima pozitivan uticaj i na tetive, mišiće, kožu, kosti, kosu i nokte.

Lekovito dejtvo goveđeg želatina

Odlično sredstvo za negu kože

Pomaže regeneraciju ćelija na koži, dajući joj ujednačen ten, elastičnost, sjaj i mekoću.

Pošto naše telo traži konstantan unos proteina kako bi naš spoljašnji izgled bio prijatan i odisao zdravljem, budite sigurni da je ovaj želatin za kožu pravi izbor. On je prebogat kolagenom koji je ključni sastojak koji će sa vašeg lica ukloniti bore, fleke i bubuljice.

Za zube, kosu i nokte koji ne pucaju

Govedji želatin sadrži minerale koji nedostaju u našoj svakodnevnoj ishrani, a koji su od velike važnosti za naše zdravlje.

Pošto je bogat kalcijumom, magnezijumom i fosforom, omogućiće vam da imate zdrave i bele zube, jaču i sjajniju kosu, kao i čvrste nokte bez belih fleka.

Mršavljenje goveđim želatinom

Ukoliko želite da oslabite i rešite se suvišnih kilograma, a sumnjate u brojne dijete koje su iscrpljujuće i nezdrave, sigurno nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za govedji želatin za mršavljenje.

Naime, pošto sadrži proteine koji su hranljivi i koji ujedno pospešuju sagorevanje masti, ovaj proizvod je idealan izbor za one koji traže zdravu i delotvornu dijetu.

Osim toga postoje istraživanja u kojima se uporeba goveđeg želatina i holesterol dovode u vezu. Naime ova izvanredna namirnica pozitivno utiče na masnoće u krvi, tj smanjuje ih.

Protiv celulita i strija korišćenje goveđeg želatina postiže dobre rezultate

Upotreba sprečava pojavu strija pošto koži daje čvrstinu i elastičnost, a eliminiše i one najupornije koje se pojavljuju na stomaku i bokovima.

Što se tiče celulita, glavni adut ove namirnice je upravo kolagen, koji pospešuje sagorevanje masnih ćelija ispod kože.

Ukoliko ste probali brojne skupe kozmetičke proizvode koji nisu dali željeni efekat, preporučujemo vam da probate ovaj želatin protiv celulita i rezultat neće izostati.

Govedjim želatinom ojačaćete kosti, zglobove i mišiće

Skelet je jedan od najvažnijih organa našeg tela i nauka smatra da se po kostima vidi naše celokupno zdravstveno stanje.

Ukoliko želite da izbegnete lomove kostiju ili, ukoliko je do njih došlo, da ih zalečite, pijte svakog dana jednu šolju goveđeg želatina kako bi one ojačale.

Osim što je bogat kalcijumom, on sadrži i dragoceni vitamin D koji povećava gustinu kostiju i njihov kvalitet .

Pored toga, znatno ćete smanjiti mogućnost za dobijanje artritisa, a kada su u pitanju prirodni lekovi za osteoporozu on daje fenomenalne rezultate.

Upotrebom goveđeg želatina imaćete bolju probavu

Kompleks aminokiselina koje se nalaze u goveđem želatinu blago povećavaju nivo hlorovodonične kiseline u želucu koja je potrebna za varenje hrane.

Želatin ima dosta značaja u poboljšanju zdravstvenog stanja. Daje elastičnost ligamentima i tetivama, povećava mentalnu sposobnost.

Takođe sprečava razvoj osteoporoze i artritisa, održava zdravo stanje kože, poboljšava rast i strukturu kose i noktiju, jača zglobove i srčani mišić, poboljšava metabolizam.

Upotreba

Recept za obnavljanje ” podmazivanja” zglobova

Uveče, u 100 ml hladne vode iz frižidera sipati 5 gr. želatina (dve ravne kašičice). Promešati i ostaviti da odstoji na sobnoj temperaturi. U toku noći, želatin nabubri i pretvori se u žele.

Ujutru, na prazan stomak treba popiti ovu smesu. Zarad prijatnijeg ukusa može se dodati jogurt, voda sa medom ili sok. Ovo treba uzimati mesec dana i onda napraviti pauzu od 6 meseci.

Sastav: Hidrolizat goveđeg želatina

Goveđi želatin u prahu 200g The best of nature

Cena se redovno ažurira

error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top