Mukuna prah 150g Eterra

890 RSD

Prah Mukune u obliku standardizovanog ekstrakta i ispoljava androgeno, afrodizijačko, hipoglikemijsko, anaboličko i antiparkinsoničko delovanje. Mukuna sadrži L-DOPA, upotrebljiv u borbi protiv Parkinsonove bolesti, poveća testosteron, afrodizijak  stimuliše stvraranje hormona.

Mukuna prah 1500g

Mukuna prah, dostupan u obliku standardizovanog ekstrakta, pruža niz benefita za zdravlje, uključujući androgeno delovanje, afrodizijačke osobine, hipoglikemijske efekte, anaboličke karakteristike i antiparkinsoničke sposobnosti.

Mukuna prah, kao super hrana, obiluje inhibitorima enzima koji su odgovorni za metabolizam proteina, a koji mogu biti smanjeni preradom.

Jedna od ključnih komponenti Mukune je L-DOPA, koja se koristi u terapiji Parkinsonove bolesti i može povećati nivo testosterona.

Takođe deluje kao afrodizijak, poboljšavajući libido i pomažući kod problema s potencijom. Stimuliše proizvodnju hormona, deluje kao analgetik smanjujući grčeve i olakšavajući bolove, dok reguliše nivo šećera i krvni pritisak.

Pored toga, ima i mnoga druga korisna svojstva poput regulacije urinarnih problema, smanjenja telesne temperature, smirivanja nervnog sistema i smanjenja holesterola.

Takođe, pomaže u mršavljenju i deluje protivupalno, a dokazano je da ima benefite u sprečavanju i uklanjanju bubrežnih kamenaca, kao i u olakšavanju nadutosti.

Mukuna stimuliše centralni nervni sistem, poboljšava san, smanjuje telesnu masnoću.

Takođe smanjuje celulit i bore, poboljšava izgled kože, održava gustinu kostiju i povećava mišićnu masu.

Ovaj svestrani proizvod koristi se u različite svrhe, uključujući terapiju Parkinsonove bolesti, lečenje erektilne disfunkcije, kao afrodizijak, za povećanje mišićne mase i smanjenje telesne težine.

Dokumentovana su mnoga njegova korisna dejstva kao što su anaboličko, analgetičko, antiinflamatorno, antiparkinsoničko, afrodizijačko, hipoglikemijsko, hipoholesterolemičko, imunomodulatorno i sedativno delovanje.

U tradicionalnoj medicini, koristi se za prevenciju ili eliminaciju bubrežnih kamenaca, kao antiparazitik, antitusik, karminativ, diuretik i drugo.

Upotreba:

Preporučuje se uzimanje jedne do dve ravne kašičice Mukuna praha dnevno, koje se mogu dodati u vodu, sok, čaj ili jogurt. Mukuna prah se takođe može koristiti kao podrška procesu mršavljenja.

Pakovanje 100g Eterra

Cena se redovno ažurira
Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top