Mukuna prah 150g Eterra

890 RSD

Prah Mukune u obliku standardizovanog ekstrakta i ispoljava androgeno, afrodizijačko, hipoglikemijsko, anaboličko i antiparkinsoničko delovanje. Mukuna sadrži L-DOPA, upotrebljiv u borbi protiv Parkinsonove bolesti, poveća testosteron, afrodizijak  stimuliše stvraranje hormona.

Mukuna prah 1500g

Mukuna prah u obliku standardizovanog ekstrakta i ispoljava androgeno, afrodizijačko, hipoglikemijsko, anaboličko i antiparkinsoničko delovanje.

Tropska jednogodišnja ili u toplijoj klimi višegodišnja loza iz porodice mahunarki. Osim za lečenje i ishranu biljka se koristi i za poboljšavanje kvaliteta zemljišta jer živi u simbiozi sa azotofiksirajućim bakterijama. Osim prehrambeno-farmaceutskih elemenata, njena zrna sadrže 20-35 % proteina.

Super hranjiva Mucuna u prahu sadrži i inhibitore enzima za metabolizam belančevina, koji mogu biti smanjeni preradom.

Sadrži L-DOPA, upotrebljiv u borbi protiv Parkinsonove bolesti, poveća testosteron. Afrodizijak je jer poboljšava libido i ima dobar utiecaj na impotenciju i erektivnu disfunkciju. Stimuliše stvraranje hormona. Analgetik je pošto smanjuje grčeve i olakšava bolove. Snižava šećer u krvni i krvni pritisak.

Reguliše često uriniranje, snižava temperaturu i sprečava kašalj. Smiruje i smanjuje oštećenja nerava. Snižava holesterol. Pomaže kod mršavljenja. Deluje protiupalno. Ostala korisna svojstva super hrane Mukune su da pomaže u sprečavanju i odstranjivanju kamena u bubregu. Pomaže kod nadutosti.

Mukunom stimulišete centralni nerni sistem. Dobra je kao menstrualni stimulans.

Podstiče bolji I dublji san. Smanjuje telesnu masnoću, celulit, bore i poboljšava izgled kože. Održava gustoću kostiju. Povećava mišićnu masu.

Koristi se u lečenju Parkinsonove bolesti, kod erektilne disfunkcije i impotencije, kao afrodizijak, za povećanje nivoa testosterona radi povećanja mišićne mase i kao anabolik/androgen za stimulaciju hormona rasta, kao sredstvo za smanjenje telesne težine itd.

Istraživanjima su dokumentovana sledeća delovanja:

Anaboličko, androgeno, analgetičko, antiinflamatorno, antiparkinsoničko, spazmolitičko, afrodizijačko, febrifugno, hipoglikemijsko, hipoholesterolemičko, imunomodulatorno i sedativno delovanje.

U tradicionalnoj medicini, koristi se u prevenciji ili eliminisanju bubrežnog kamenca, kao antiparazitik, antitusik, karminativ, stimulans CNS, diuretik, hipotenziv, uterotonik, vermifug, itd.

Način upotrebe :

Sipati ravnu kafenu kašičicu u čašu vode, soka čaja ili jogurta. Dnevna doza 1-2 kašičice.

Pakovanje 100g Eterra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top