Kapi Gloga 30ml Deverra

250 RSD

Glog je poznat kao tradicionalno sredstvo za jačanje srca i za normalizaciju visokog krvnog pritiska.

Kapi Gloga 30ml

Kapi gloga poznate kao tradicionalno sredstvo za jačanje srca. Ekstrakt gloga ima dejstvo kod izražene napetosti i nervoze.

Glog zahvaljujući svojim glikozidima procijanidima, flavonoidima, rutinu, taninu i vataminu C ( kog ima u gloginjama ) omogućava bolju prokrvljenost srca, snižava pritisak, smiruje aritmiju i pomaže onima koji pate od angine pektoris.

Poznat kao tradicionalno sredstvo za jačanje srca. Etanolno-vodeni ekstrakt listova i cvasti gloga ima povoljno dejstvo kod izražene napetosti i nervoze, nesanice, gušenja, posebnog uzrujanja, različitih uzbuđenja i grčeva.

Ovo pozitivno delovanje ispoljava se podjednako, bilo da su u pitanju mlađe ili starije osobe „nervoznog srca“.Tinkture gloga se preporučuje za normalizaciju visokog krvnog pritiska.

Aktivni sastojci lista sa cvetom gloga podržavaju normalnu srčanu aktivnost, povoljno utiču na dotok kiseonika i cirkulaciju krvi.

Iskustvo:

Glog je i moćno biljno sredstvo za opuštanje i umirenje nervnog sistema, pa se u kombinaciji sa matičnjakom i valerijanom preporučuje protiv nesanice i nervoze.

Biljni preparati koji sadrže glog, obično pomešan sa ginko bilobom, poboljšavaju pamćenje.

Sastav:

Etanolno-vodeni ekstrakt listova i cveta gloga 100%.

Upotreba:

Piti 3 puta dnevno po 20-30 kapi u malo vode posle jela.

Pakovanje 30ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top