Propolis kapi extra 25% 20ml Sinefarm

440 RSD

Propolis je najznačajniji pčelinji proizvod i prirodni antibiotik .

Propolis kapi extra 25% 20ml Sinefarm

Propolis kapi extra 25% predstavljaju moćan prirodni proizvod koji obiluje antibakterijskim, antivirusnim, antimikotičnim, antiparazitskim, antioksidativnim i imunostimulativnim svojstvima.

Ovaj pčelinji proizvod, poznat kao prirodni antibiotik, bogat je najrazličitijim biljnim smolama i voskom, koje pčele sakupljaju i obrađuju u svojim košnicama. Sadrži raznoliku lepezu fiziološki aktivnih materija, uključujući bioflavonoide, polifenole, antocijane, fitohormone, etarska ulja, polen, vitamine, mikro i makro elemente, što ga čini važnim dodatkom ishrani i snažnim zaštitnikom organizma.

Ima široku primenu, delujući povoljno na jačanje imuniteta i otpornosti organizma.

Koristi se kod upala usta, grla, nosa, ušiju, kao i u ginekologiji i dermatokozmetologiji. Takođe je efikasan u tretiranju površinskih rana i infekcija na koži i sluzokoži, podstičući regeneraciju i epitelizaciju oštećenog tkiva.

Upotreba:

Za primenu kod upala u ustima i grlu preporučuje se uzimanje 3 puta dnevno po 30 kapi razblaženih u malo vode, mleka, meda ili slično, zadržavajući tečnost kratko u ustima pre gutanja. Za tretman manjih površinskih rana i infekcija na koži, preporučuje se premazivanje obolelih mesta 2 puta dnevno.

Sastav:

prečišćeni ekstrakt propolisa koncentracije 25% u etanolskom rastvoru, čime se pojačavaju sva njegova korisna dejstva. Ove kapi predstavljaju dragocen dodatak zdravstvenoj rutini, pružajući podršku organizmu u borbi protiv različitih infekcija i jačajući imunitet.

U 100g: ukupni ugljeni hidrati 6.9%, proteini 1.4%, masti 0.3%.

Energetska vrednost: 3080 kJ (736 kcal)

Pakovanje 20ml Sinefarm

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top