Ulje Žutog noćurka 30ml Deverra

680 RSD

Ulje žutog noćurka je poznato po svom pozitivnom uticaju na hormonalni balans, posebno kod žena.

Ulje Žutog Noćurka 30ml

Ulje žutog noćurka je poznato po svom pozitivnom uticaju na hormonalni balans, posebno kod žena. Dobija se procesom hladnog ceđenja semena žutog noćurka (Oenothera biennis) i bogato je esencijalnim masnim kiselinama, posebno omega-6 masnim kiselinama kao što su linolna kiselina i gama-linolenska kiselina (GLA).

Prednosti

Hormonalni Balans

Ulje žutog noćurka može pomoći u regulaciji hormonalnog balansa, olakšavajući simptome PMS-a i menopauze. Gama-linolenska kiselina (GLA) u ovom ulju pomaže u smanjenju nadutosti, promena raspoloženja i bolova u dojkama, a takođe može ublažiti vazomotorne simptome tokom menopauze.

Zdravlje Kože

Zahvaljujući svojim hranljivim svojstvima i antiinflamatornim efektima, može smanjiti upale, crvenilo i svrab kod osoba sa problematičnom kožom, kao što su ekcemi, psorijaza ili akne. Takođe, doprinosi hidrataciji i očuvanju zdravlja kože, čineći je mekšom, glatkijom i sjajnijom.

Podrška Kosi i Noktima

Esencijalne masne kiseline mogu poboljšati zdravlje kose i noktiju, čineći ih jačim i otpornijim na oštećenja.

Zdravlje Srca

Omega-6 masne kiseline podržavaju zdravlje srca i krvnih sudova, smanjujući rizik od kardiovaskularnih bolesti i poboljšavajući cirkulaciju krvi.

Upotreba

  • Oralna Upotreba: Uzima se kao dodatak ishrani, obično u obliku kapsula ili kao tečno ulje. Preporučena doza se razlikuje u zavisnosti od potreba i preporuka zdravstvenog stručnjaka.

    Unutrašnja upotreba: piti 2 -3 puta dnevno po 1 kafenu kašičicu ulja (20-25 kapi) u toku jela.

    Spoljna upotreba: 4-5 kapi ulja nakapati na dlan, naneti na čistu i suvu kožu i blago masirati dok se ne upije.

Sastav

100% hladno ceđeno ulje žutog noćurka. Pogodno za oralnu upotrebu.

Pakovanje 30ml Deverra

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top