Propolis sprej 25ml Sinefarm

370 RSD

Propolis Sprej: Prirodno Sredstvo za Jačanje Imuniteta i Zdravlje Usne Duplje

Propolis Sprej: Prirodno Sredstvo za Jačanje Imuniteta i Zdravlje Usne Duplje

Propolis sprej je antiseptični rastvor za usta koji sadrži standardizovani ekstrakt propolisa, pomažući kod upala i infekcija usne duplje i ždrela. Zahvaljujući sadržaju mentola, deluje antiseptično i osvežava dah, otklanjajući neprijatan zadah uzrokovan hranom, alkoholom ili duvanom.

1. Ublažava Bol i Kašalj

Propolis smiruje osećaj bola u grlu i pomaže kod suvog i nadražajnog kašlja. Redovna upotreba može poslužiti kao svakodnevna mera za osveženje daha i preventivno delovanje protiv infekcija i parodontopatije.

2. Bogat Prirodni Sastav

Propolis potiče od prirodnih materijala koje proizvode pčele, sadržeći različite biljne smole, vosak i polen. Ovaj bogati sastav uključuje korisne sastojke poput flavonoida, antocijana i fitohormona, što propolisu daje antimikrobna, fungicidna i delimično antivirusna svojstva.

3. Jačanje Imuniteta i Suzbijanje Upala

Delovanje propolisa se posebno ističe u jačanju imuniteta, suzbijanju upala u usnoj duplji i grlu, kao i u bržem zaceljivanju manjih rana i infekcija na koži. Propolis je efikasan u aktiviranju enzima ćelijskog metabolizma, što ubrzava procese regeneracije oštećenog tkiva.

4. Efikasna Upotreba

Upotreba: Za optimalne rezultate, preporučuje se nanošenje spreja direktno na sluzokožu grla i usta 3-4 puta dnevno. Ovaj način aplikacije omogućava veću prodornost spreja u delove usne duplje koji su teže dostupni, pružajući efikasniju negu i lečenje. Sprej može koristiti svakodnevno kao osveživač daha i preventivno sredstvo za smanjenje mogućnosti pojave i razvoja infekcija.

5. Sastav

Jedna bočica od 25 ml 10% ekstrakta propolisa u etanolskom rastvoru.

Pakovanje 25ml Sinefarm

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top