Lipov med 1kg Miloševic

930.00RSD

Vrlo dobro deluje za lečenje hroničnih formi rinitisa, sinuzitisa
Kategorija: Oznaka:
 
Lipov med je najkompleksniji med i sadrži najviše vitamina koji potiču od mnogih biljaka, a svaka biljka ima specifičan hemijski sastav.
Negde u medu ima više alkaloida, negde mineralnih materija, negde vitamina, a posebno je značajno prisustvo eteričnih ulja i fitoncida (biljnih antibiotika sa kojima se biljka brane od mikroorganizama).
Zbog sadržaja vitamina, lipov med treba uzimati u vreme jesenjih i prolećnih prehlada. Lipov med jača organizam, povećava zaštitne i imune mehanizme.
Pokazuje dobro dejstvo kod oboljenja disajnih puteva, gnojnih rana, i ginekoloških oboljenja. Kao sredstvo za iskašljavanje uzima se u vidu inhalacija, sirupa, ili u prirodnom obliku. Vrlo dobro deluje za lečenje hroničnih formi rinitisa, sinuzitisa kao i stomačno-crevnih i bubrežnih bolesti.

Ovaj med od vitamina sadrži : vit b1 (tiamin), vit b2 (riboflavin), vit b5 (pantotenska kis), vit b6 (piridoksin), vit h (biotin),vit p (niacin), tokoferol, vit c a od minerala  kalcijum, kalijum, sumpor, jod, mangan, magnezijum, cink

Ova vrsta meda ima lekovito dejstvo : 
-ima izraženo antibakterijsko, antigljivično, antivirusno i antiparazitarno 
-odličan izvor proteina i aminokiselina

-nezamenljiv kod svih vrsta respiratornih infekcija!

-neizostavan kod problema sa varenjem i lošom resorpcijom hrane iz digestivnog trakta-pomaže kod nesanice, anksioznosti, depresije i psihosomatskih bolesti

Pakovanje:  1kg

Proizvođač : Pčelarska kuća MIlošević

Scroll to Top