Šumski med Milošević 1kg

1.395 RSD

Šumski med iz pčelinjaka Milošević: Prirodni eliksir za zdravlje i vitalnost

 

Šumski med iz pčelinjaka Milošević: Prirodni eliksir za zdravlje i vitalnost

Šumski med sa Homoljskih planina, sakupljen u pčelinjaku Milošević u ekološkim šumama Homoljskih planina, predstavlja izvanrednu kombinaciju prirodnih sastojaka koja čuva zdravlje i jača organizam. Ovaj tamnije obojeni med, karakterističnog intenzivnog ukusa, sadrži impresivnu koncentraciju minerala i oligosaharida, čineći ga jednim od najvrednijih prirodnih proizvoda.

Benefiti:

  1. Antibakterijska svojstva: Zahvaljujući svojoj prirodnoj kompoziciji, šumski med ima snažna antibakterijska svojstva koja podržavaju zdravlje organizma i jačaju imunološki sistem.
  2. Bogatstvo mineralima: Ovaj med sadrži čak 13 puta više minerala od drugih vrsta meda, što ga čini idealnim za podršku mentalnim i fizičkim aktivnostima.
  3. Lekovita svojstva: Šumski med pokazao se kao efikasan prirodni lek za anemiju, stomačne tegobe, respiratorne infekcije i bolesti srca i krvnih sudova.
  4. Prirodni izvor energije: Oligosaharidi u ovom medu podstiču rast korisnih bakterija i pružaju brzu i dugotrajnu energiju, čineći ga idealnim dodatkom ishrani sportista i rekreativaca.
  5. Uticaj na rad jetre i bubrega: Povoljno deluje na funkciju jetre i bubrega, pomažući u detoksikaciji organizma i očuvanju zdravlja ovih vitalnih organa.

Kako koristiti:

  • Preporučena dnevna doza za odrasle je 100-150 grama meda, dok je za decu preporučena doza 30-50 grama.
  • Najbolje je med konzumirati rastvorenog u toplom napitku poput čaja ili vode. Ili ga lagano otapati u ustima kako bi se izbegle moguće stomačne tegobe.

Pakovanje 1kg Milošević

Cena se ažurira redovno

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top