Mast protiv hemoroida 50ml Sinefarm

370 RSD

Mast protiv Hemoroida: Efikasan Tretman i Olakšanje

 

 

Kategorija: Oznake: ,

Mast protiv Hemoroida: Efikasan Tretman i Olakšanje

Mast protiv hemoroida formulisana je za efikasan tretman kako unutrašnjih tako i spoljašnjih hemoroida, pružajući olakšanje od svih povezanih simptoma. Zahvaljujući sinergističkom delovanju svojih aktivnih komponenti, mast umanjuje upalu, zaustavlja krvarenje i podstiče regeneraciju oštećene sluzokože.

Ključne Osobine i Delovanje:

Kantarion:

Ova biljka je bogata hipericinom, flavonoidima, etarskim uljima s terpenima i taninima, kao i hiperforinom koji ima antibiotska svojstva. Kantarion se tradicionalno koristi zbog svojih antiseptičkih, protivupalnih, sedativnih, analgetičkih i epitelizirajućih svojstava. Efikasan je u tretiranju opekotina, ubrzavanju zarastanja rana, tretiranju čireva i hemoroida, kao i za negu osetljive kože i smanjenje modrica.

Neven:

Ova biljka je poznata po svojim protivupalnim, epitelizantnim, spazmolitičkim i antimikrobnim svojstvima. Koristi se za brzo zarastanje rana, tretiranje gnojnih zapaljenja kože, oblaganje rana, lečenje varikoznih vena i dermatitisa različitog porekla. Ekstrakt nevena pruža antiflogistička svojstva, dok sveža šargarepa obezbeđuje prirodni izvor vitamina A, D i E, pomažući u obnovi oštećenih tkiva i sprečavanju bakterijskih i gljivičnih infekcija.

Kamilica, kokotac i divlji kesten:

Ove biljke imaju antiflogistička, antiseptička, antikoagulantna i regenerativna svojstva. Njihove aktivne supstance jačaju zidove krvnih sudova, smanjuju propustljivost, smanjuju krvarenje i olakšavaju simptome kao što su otok, bol i svrab u analnom području, kao što su hemoroidi i ragade.

Cink-oksid:

Dodatak cink-oksida pojačava efikasnost tretmana zahvaljujući svojim antiseptičkim i umirujućim svojstvima.

Sastav:

uljani ekstrakti cveta kantariona, nevena, kamilice, kokoca, semena divljeg kestena, korena gaveza, lincure i sveže šargarepe.

Način Upotrebe:

Kod spoljašnjih hemoroida, nakon redovne higijene, nanesite deblji sloj masti na regiju zahvaćenu hemoroidima. Preporučuje se redovna upotreba za postizanje najboljih rezultata.

Pakovanje 50ml Sinefarm

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top