Magnezijum hlorid gel 250ml Shirko

590 RSD

Magnezijum hlorid gel je uspešan kod ublažavanja bolova depresije, nesanice, glavobolje, astme, aritmije srca .

Magnezijum hlorid gel 250ml

Magnezijum hlorid gel predstavlja efikasno rešenje za ublažavanje širokog spektra tegoba, uključujući depresiju, nesanicu, glavobolju, astmu, aritmiju srca i razne druge zdravstvene probleme.

Magnezijum je prirodni mineral koji pruža podršku u smanjenju bolova u vratu i leđima, ukočenosti zglobova i upaljenih mišića.

Jedan od najefikasnijih načina apsorpcije magnezijuma je kroz kožu, transdermalno, omogućavajući direktnu apsorpciju ovog minerala u neizmenjenom obliku.

Tretmane gelom jednostavno možete primenjivati trljanjem na kožu i blagom masažom, pružajući telu magnezijum na najsigurniji mogući način. Ovo je posebno važno za izbegavanje deficita magnezijuma.

Za razliku od oralne konzumacije magnezijuma, koja može izazvati laksativni efekat, transdermalna primena putem gela omogućava brzu i efikasnu apsorpciju, obezbeđujući organizmu ovaj važan mineral na način koji je najprihvatljiviji za naše zdravlje.

Redovnom primenom transdermalnih tretmana, nivo magnezijuma u ćelijama može biti obnovljen za svega 4 do 6 nedelja, dok taj proces oralno može potrajati između 1 i 5 godina.

Ovaj gel, koji je nosač ulja, ne prodire duboko u kožu zbog svoje makromolekulske strukture, ali pruža osećaj prijatnosti nakon što se voda ispari, ostavljajući kožu mekom i bez osećaja lepljivosti.

Magnezijum hlorid ne sadrži konzervanse, jer je njegov intenzivan ukus i slanost nepovoljan za patogene organizme.

Upotreba:

Nanesite nekoliko kapi magnezijum hlorid gela na željeni deo tela poput pazuha, podlaktica, butina, lica, vrata ili leđa. Izbegavajte kontakt sa sluzokožom, a u slučaju peckanja operite gel ili ga razblažite mineralnom ili destilovanom vodom.

Utrljavanjem gela na kožu, poboljšava se cirkulacija krvi i ubrzava apsorpcija magnezijuma u tkiva. Takođe, možete uživati u potapanju tela u kupku sa dodatkom magnezijuma ili potapanju stopala ili šaka u posudu sa toplom vodom i malo dodatka gela.

Napomena:

Izbegavajte kontakt gela sa očima i sluznicom. Osobe sa određenim zdravstvenim stanjima trebalo bi da se posavetuju sa lekarom pre upotrebe. Ako primetite crvenilo kože, svrab ili druge neželjene reakcije, razblažite rastvor pre upotrebe ili prekinite korišćenje.

Preventivno, preporučuje se da dnevne doze ne prelaze 5 ml, dok veći nanosi obično ne predstavljaju rizik od viška.

Sastav:

Magnezijum hlorid u koncentraciji od 350mg/ml, prirodni hidrokoloidi i prečišćena voda čine osnovne komponente ovog gela.

Pakovanje 250ml Shirko

Cena se redovno ažurira

Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top