Magnezijum Hlorid sprej 100ml Hemakheya

320 RSD

Magnezijum opušta telo, povećava hidrataciju kože, smanjuje upale i rizik od srčanih oboljenja.

Magnezijum Hlorid sprej 100ml Hemakheya

Magnezijum hlorid sprej je proizvod koji se pokazao izuzetno efikasnim u ublažavanju raznih zdravstvenih tegoba, uključujući depresiju, nesanicu, glavobolje, astmu i srčane aritmije.

Najefikasniji način unošenja magnezijuma u organizam jeste transdermalno, kroz kožu, jer se na taj način magnezijum direktno upija u neizmenjenom obliku.

Masažom ovog spreja, ne samo da se opuštate i hidrira koža, već se i smanjuje upala i rizik od srčanih bolesti, dok se istovremeno jača koštani sistem.

Kroz masažu, magnezijum se unosi u organizam na najbezbedniji način, što je bitno imajući u vidu da oralnim unosom ili tabletama postoji rizik od oštećenja jetre i bubrega.

Ovaj mineral ima mnoga blagotvorna dejstva. Na primer, umiruje nervni sistem i pomaže kod problema poput nesanice, anksioznosti, razdražljivosti i glavobolja. Takođe, poboljšava gustinu kostiju, smanjuje rizik od osteoporoze i ublažava fizički stres.

Čak i blagi nedostatak magnezijuma može izazvati različite probleme poput depresije, nervoze i agresivnosti.

Magnezijum je posebno važan za žene, jer nedostatak ovog minerala može pogoršati simptome PMS-a i menopauze.

Osim toga, magnezijum održava kožu elastičnom, smanjuje znakove starenja, ublažava upale i povećava hidrataciju kože. Može se koristiti i kao dezodorans, pružajući dodatnu prednost brzog prodiranja kroz kožu i direktnog unošenja u organizam.

Masaža magnezijumom ima brojna pozitivna dejstva, uključujući smanjenje umora i iscrpljenosti, povećanje otpornosti na stres, poboljšanje mentalnog funkcionisanja, olakšavanje bola u mišićima i zglobovima, regulisanje metabolizma masti i mnoge druge.

Upotreba:

Da biste koristili ovaj sprej, jednostavno ga raspršite na kožu. Za ublažavanje bola, možete ga utrljati na bolno mesto i nakon pola sata isprati. Važno je izbegavati kontakt sa očima, sluzokožom i ranama, a ako osetite peckanje, isperite vodom.

Sastav:

Magnezijum hlorid (mgCl2) prirodnog porekla, destilovana voda

Pakovanje 100ml Hemakheya

Cena se redovno ažurira
Facebook
Instagram
error: Sadržaj je zaštićen!
Scroll to Top